24. 9. 2012

Medové všetko

Ráno som mala trochu smutné. Dá sa povedať, že bez dôvodu, asi za to môže "jesenná depka" alebo čo... Leto je za nami, rozmýšľam nad tým, čo všetko som nestihla miesto toho, aby som spomínala na všetko pekné. A miesto toho, aby som našla niečo pekné aj na obyčajnom dni som sa hnevala na nudu a stereotyp.

Ale už je to preč. Chcem sa z niečoho tešiť každý deň, aj keby to mala byť blbosť. Spravila som si medový obed. Palacinky potreté medom, kamilkový čaj s medom a trochu ovocia, aby som to so sladkým neprehnala.

Takže som pripravená na jeseň v medových farbách a na sladkú príchuť života, ktorú si chcem užiť. Toť vše. (Inak tá nuda zaručene o pár dní prejde, keďže sa začína škola. :))



2 komentáre:

  1. moje zlatko zlaté, tešiť sa treba stále! Leto je prekrásne, ale taktiež aj jeseň, jar a zima. Všetko by sa nám raz zunovalo a takto je to spravodlivé. Vonku sú krásne farby, doma teplé radiátory a v skrini na nás čakajú nové kúsky oblečenia. Večer si dáme varené vínko s klinčekmi a svet je nádherný! Cmuk :-*

    OdpovedaťOdstrániť