9. 11. 2012

Čo som robila v poslednom čase

Trochu som sa v poslednom čase neozývala, tak vám aspoň ukážem, čomu som sa venovala :) Dokončila som palčiaky krásnej maslovo bielej farby. Sú teda vôbec prvé rukavice (ak nerátam návleky na ruky), ktoré som spravila obe a nie len jednu z páru.

 

Chcela by som na nich ešte niečo vyšiť, našla som si motívy, ktoré by sa možno hodili. Napadlo mi to z ničoho nič, že vyšiť rukavice, tak dúfam, že mi to vyjde. Inak, predlohy sú babkine, má všelijaké staré veci, čo sa môžu hodiť :)


A na výtvarnej sme skúšali grafiku suchou ihlou, robila som to prvýkrát. Tak to trochu aj vyzerá, no nevadí... Ale celkom sa mi to zapáčilo, musela som si kúpiť šidlo na doma a počas prestávky v škole rýpať do fotky. Aj tak sa dá efektívne využiť čas, keď sa netreba učiť :) Uvidím, či to už bude lepšie a neskôr si zarýpem aj do pliešku, keď sa mi bude dariť.


Cez víkend by som mala pracovať na projektoch do školy, keďže sa termíny blížia... Joj, nechce sa mi veľmi. Ale treba sa premôcť a potom bude opäť relax.  Zatiaľ toľko, majte sa :)

2 komentáre:

  1. tie rukavičky sú prekrásne tiež som začala pliesť ...

    OdpovedaťOdstrániť