14. 11. 2012

Novembrový playlist

Ahojte, ak náhodou v poslednom čase neviete, čo počúvať alebo vám (podobne ako mne) lezú na nervy večne sa opakujúce hity z rádia... Tak sa môžete nechať inšpirovať ;)

Prvú pesničku som, paradoxne, najskôr započula v rádiu. Ale úplne ma dostala, je taká veselá, farebná, melodická (už ju mám na zvonenie)... Skvelý je celý album. A musím povedať, že Of Monster and Men nerobia len skvelú hudbu, ale aj videá a grafiku. Pridávam aj ukážky. Nie sú milé?


Of Monsters and Men - Little Talks

Of Monsters and Men - Mountain Sound

A hneď potom som objavila dvojicu Julia & Angus Stone, ktorí používajú veeeľa gitary, a to sa mi páči. Niekedy mám pocit, že je to tak trochu hippiesácke :) Rovnako skvele pre mňa znejú, keď spievajú spolu, ale aj osobitne.

Julia & Angus Stone - You're The One That I Want (cover)

Angus Stone - Silver Revolver


Po nejakom čase som počula Eda Sheerana a to mi pripomenulo, že sa mi niektoré jeho veci veľmi páčili, hneď som si ich musela pustiť. Nemôžem povedať, že všetky, ale aj tak je ich dosť! :)

Ed Sheeran - Give Me Love

Ed Sheeran - The A Team

A ako poslednú, ale v neposlednom rade upozorňujem na Birdy, 16-ročné talentované dievča, ktoré popri spievaní aj sama hrá na klavír a pôsobí tak milo a jemne... Všakže? :)

Birdy - Skinny Love

Birdy - People Help The People

Príjemné počúvanie ;)

1 komentár: