31. 12. 2012

Silvestrovský výlet na hrad

U nás to na Silvestra chodí tak, že doobeda sa vyberieme na Šarišský hrad na výlet/malú túru. Máme ho blízko a chodíme tam aj viackrát za rok, no nikdy sa nám to miesto nezunuje. Na Silvestra tam chodím zväčša len ja s ockom, zničíme sa a tak sa tešíme domov.

Dnes počasie vyšlo, na hrade bolo slnečno, ani sneh sa tam ešte neroztopil. Všetko bolo zamrznuté a párkrát sme takmer spadli, hore sme si opiekli slaninu, ja som sa nechtiac nadýchala dymu. Ľudia tam spievali ľudové pesničky a potom mi celý čas znela v hlave Šalata, šalata.

Dole z kopca sme šli skratkou, celou cestou sme podliezali popadané stromy. Našťastie sa na lístí šmýkalo menej, než na zľadovatelej ceste. Samozrejme, boli sme radi, keď sme prišli domov, vyzuli topánky a sadli si, ale o tom
to je. :)


















2 komentáre:

  1. Krasne fotky, uplne vystihli atmosku :) A netyka sa to len tohto clanku, ale vsetkych :) Uz dlho ma ziadny blog nezaujal tak ako Tvoj :) V celom tom strese co vsade okolo je (najme v Bratislave) ma tak uzasne... spomaluje :) Je relaxacny a plny nehy :) Tesim sa na vsetky dalsie prispevky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, veľmi si to vážim! :) Som rada, že sa tu cítiš príjemne, snáď to tak bude aj naďalej :)

      Odstrániť