12. 1. 2013

Korčuľovanie na rybníku

Dnes sme sa korčuľovali u nás na rybníku. Môj brat stál na korčuliach po prvý krát, no celkom mu to išlo :) Ja som viac odhŕňala sneh (sama som sa čudovala, koľko som vládala) než sa korčuľovala, no potom som to trochu dobehla. Celý deň krásne svietilo slnko, no kým sme tam došli, tak sa zatiahlo. Ale aj tak bolo pekne.

Ľudí pomaly ubúdalo, keď sa začalo stmievať. Do ľadu podo mnou vtedy niečo silno buchlo, možno ryba. Ale poviem vám, z čiernej vody podo mnou som trochu mala strach, hoci možno ani nebola hlboká. Po ceste domov sme sa guľovali, naháňali a teraz som úplne vyšťavená. Mám rada soboty, a zimu, a sneh. :)





2 komentáre:

  1. Tak toto ja nechápem...šport zbožňujem a veľa mam športových koníčkov, lyžovanie, bicyklovanie atď...
    kúpila som si aj korčule ostrie aj kolečka no ani jedno mi nejde :-( ale zaujímavé že sa hovorí že keď sa raz niečo naučíš nezabudneš a ja som ako dieťa veľmi korčulovala...Hm, dilema. Ale ja to ešte nevzdám. Pekný deň prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mne to tak úžasne nejde, ale stále je to lepšie a lepšie, tak sa určite nevzdávajte! :) Inak ja som trochu športové drevo, ale mám snahu :D Pekný deň :)

      Odstrániť