6. 1. 2013

Nové koberčeky

A už sú hotové! Konkrétne tieto dva koberčeky, ktoré som stihla za dva dni. Popravde mi najdlhšie trvalo látku narezať, nastrihať, pospájať. Samotný výber farieb a háčkovanie, to už bola jedna radosť :) 

Prvé sa mi núkali tieto trochu námornícke farby s marhuľovou. Háčkovala som krátke stĺpiky a koberček háčkovaný do kruhu vyzerá trochu šesťuholníkovo, no páči sa mi aj tak, čo poviete? :)



A tak som ešte pospájala rôzne teplé červenkavé odtiene, koberček je taký domácky, pohodový... Aspoň na mňa tak pôsobí :) Háčkovaný je z dlhých stĺpikov, je poddajnejší.



Dúfam, že sa vám koberčeky páčia. Možno sa neskôr odhodlám na ďalšie, no už nemám žiadne tričká na postrihanie, tak uvidíme, kedy to bude. ;)


4 komentáre:

  1. Jeeeej, tie ja zbožňujem Tvoje sú krásne...aj som nejake uháčkovala a teraz sa chystám na moc veľký. Páči sa mi tato recyklácia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Ja som tiež plánovala trochu väčšie, ale nejako nevyšla látka, možno nabudúce :P

      Odstrániť
  2. Ahoj,
    ja som toto začala robiť z džínsov. Je to prácnejšie a ťažšie. Vlastne si nevyrábam koberčeky, ale rohožky pred dvere. Prvé boli škaredé, potom som začala háčkovať do radu a nakoniec som obháčkovala dookola- to už bolo lepšie ;) Takáto rohožka je určite kvalitnejšia ako z obchodu.
    Prajem veľa zdaru Katarína.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wooow, tá rohožka je mega cool. Dá sa ešte niekde zohnať?

    OdpovedaťOdstrániť