24. 1. 2013

Plán

Od dnes už len leňoším. (To znamená, že sa neučím.) Posledná skúška je za mnou, a hoci neviem, kedy budú výsledky, mám pokoj. Hneď zajtra kupujem ďalšiu vlnu, schválne som si ju skôr nekúpila, lebo by som sa neučila. Poznám sa. Snáď budú mať všetky farby, čo potrebujem.

A práve sa všetkým priznávam s mojím tajným plánom. Kúpiť si analógovú zrkadlovku.Trochu weird? No a čo. :) Už len to, že skoro mesiac ma miesto učenia lákali články o týchto strojoch, stojí za zmienku. Hej, chcela by som aj digitálnu, ale teraz ma to nejak viac ťahá k tej analógovej. Láka ma vyskúšať fotiť na film, trápiť sa s nastavením (pre mňa trápenie, keďže som ešte zrkadlovku nemala), čakať na výsledky... A na začiatok je to aj cenovo dostupnejšie, podľa mňa (hoci to je len malé plus, nie hlavný dôvod).

Ešte pozisťovať pár potrebných vecí, ako to chodí s PayPal-om, Ebay-om, clom, vyvolávaním fotiek... Ešte nie som úplne rozhodnutá, ale vyhliadnutý mám jeden, už som čo to o ňom prečítala.

Pentax K1000


Máte skúsenosti s analógovými foťákmi? Alebo konkrétne s týmto? Videla som fotky fotené ním a páčili sa mi. Každá rada sa mi hodí, tak ďakujem dopredu! :)

2 komentáre:

  1. ten je nádherný ...ak budeš chcieť kúpim ho ..resp. ak ho nebudeš chcieť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale ja si ho práveže ešte len chcem kúpiť, ešte ho nemám :P

      Odstrániť