19. 1. 2013

Sedenie pri okne

Po mnohých veciach som túžila, keď som bola malá. Na niečo som zabudla, niečo mi už príde smiešne, ale čo by som ešte stále neodmietla, je sedenie pod oknom alebo priamo v okne. Vybrala som zopár, ktoré sa mi páčia najviac.

Veľa okien, svetlé steny, pohodlné sedenie, príjemný výhľad. V takom romantickom štýle, všetko jemné, čisté, možno nejaké príjemné doplnky - proste pohodička.

Keďže som obľúbencom starých aj moderných vecí, milých detailov, ale aj jednoduchých tvarov, tak sa mi páčia aj tieto okná a sedenia v nich. V jednoduchosti je krása a ja zbožňujem veľké okná, veľa svetla, veľký priestor. Páči sa mi aj spojenie rozľahlej krajiny či lesa a moderného domu na samote. Hej, to sa mi páči, veru.

A čo tak mať pri svojom obľúbenom okne so sedením knižnicu? Alebo aspoň poličku s knihami? Mať svoje obľúbené miesto na čítanie, relax... Takto by som asi často vysedávala a vylihovala. Stačila by malá miestnosť, ani tieto nevyzerajú veľmi veľké. :) No keby predsa len bolo viac miesta, tak by som si tam prisťahovala asi aj veci na háčkovanie, a bola by som spokojná. :)

8 komentárov:

  1. To je hezké snění, to by se mi také líbilo, jako malá jsem snila o čtení ve velkém košatém stromě :-) ale my máme dneska doma aspoň francouzské okno do zahrady, takže si k němu občas dám křeslo a háčkuji a koukám ven na zimní krajinu ... nebo jen tak ne zemi, ale na těch fotkách ty široké parapety s polštářky, to je něco!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To veru je :) Ja som vždy chcela mať dom na strome alebo také sedenie okolo stroma, páčia sa mi veľké záhrady :)

      Odstrániť
  2. jednou bych takové místečko u okna chtěla mít. sednout si tam s hrnkem kakaa a s dobrou knížkou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľké okná, priestranne miestnosti, tak si to raz predstavujem =D

    OdpovedaťOdstrániť