16. 1. 2013

Vlna na deku


Tak som si ju konečne kúpila. Vlnu na deku. Veď ja viem, že jej nebude dosť, a že budem ešte veľakrát dokupovať, a že to nebude za jeden deň... No a čo, keď som ju tak veľmi chcela uháčkovať, tak sa do toho proste pustím. :)

Farby som vybrala intuitívne, skôr teplé odtiene, hoci sú tam dve modré. Doma som sa pozrela do uložených farebných kombinácií, ktoré som niekedy chcela vyskúšať (uložených ich mám asi 25) a našla som jednu takmer identickú! (Dobre, možno to na fotke tak nevidno, ale tie farby sú skvelé. :P) Akurát namiesto tej najsvetlejšej modrej mám sivú. Aká náhoda, tie farby som si asi mala vybrať, dúfam, že to bude vyzerať nakoniec dobre.

Chvíľu som sa rozhodovala, či spravím šesťuholníkové "štvorčeky", alebo klasické štvorcové. A rozhodla som sa pre tie štvorcové, chcela by som ich spraviť také väčšie, uvidím, ako sa mi bude dariť. :) Držte palce!

4 komentáre:

  1. Ja si tu deku uz viem predstavit. Bude prenadherna. Odkial to viem? No poznam svoju dcerku a mimochodom, ma uz urobene tri stvorceky :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No fí ha sa mi zdá že sa to háčkovanie rozmáha .. tak nech ti to ide ...a pak sa teším na výsledok

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Beriem to ako darček odo mňa za spravené skúšky :D Ďakujem, a keď toho bude viac, tak nahodím, ako mi to ide :)

      Odstrániť