10. 2. 2013

Fajn víkend

Tento víkend bol posledný "prázdninový" a myslím, že som si to celkom užila. Sobotu som mala trochu kultúrnu, najskôr sme boli ujovi na oslavu 50-ky, potom som išla na divadelné predstavenie. Na oslave bolo fajn, bola sranda, hoci zo začiatku bol každý trochu rozpačitý. Po prípitku to už išlo... O to najlepšie som ale prišla, bratranec vraj oduševnene spieval ľudovky! No to ja som bola už v autobuse.


Predstavenie Posledné mesiace bolo skvelé, dosť ťažká téma - starnutie a smrť - bola podaná s humorom aj vážne. Najskôr som sa smiala a zrazu mi bolo do plaču. A to niekoľkokrát po sebe. Hra tak trochu ukázala, že aj starí ľudia sú ľudia, že cítia a potrebujú lásku a pochopenie. To ja som vedela už predtým, ale veď viete... Aj tak som si nakoniec poplakala. Mne osobne sa predstavenie veľmi páčilo, takéto komorné iba s pár hercami mám najradšej, určite neľutujem, že som bola.


No a nedeľa? Viete, to je môj najmenej obľúbený deň v týždni... Ale aj ten bol dnes fajn. Ráno nejak rýchlo zbehlo a poobede mi bolo veselo, keď sme sa s priateľom vonku guľovali. No, iba tak provizórne, aby sme nezmrzli, kým prídeme domov. Od rána husto sneží a ja sa nemôžem sťažovať, veď toto som predsa chcela. :) A na chytanie snehu na jazyk nebudem nikdy dosť stará. Hlavne, keď padajú husté chumáče snehu.

Zajtra už idem do školy, aj sa teším, najmä na kamarátky, veď si bude čo povedať. A trochu aj na nové predmety. Cez prázdniny sa mi to tu trochu rozbehlo, aj som prispievala pravidelnejšie, tak dúfam, že na to bude čas aj počas školy. 

Dúfam, že aj vy ste mali príjemný víkend a že si užívate sneh. :)

1 komentár: