2. 2. 2013

Kvietok do vlasov

Včera som si z dlhej chvíle urobila kvietok do vlasov. Na háčkovanie deky mi chýbalo jedno klbko (zobrala som zlú farbu), tak som prekutrala svoje zásoby materiálu a napadlo mi, že si spravím niečo malé a milé. Kvety vo vlasoch sa mi páčia, ale väčšinou sa hodia len na leto. Na internete som videla takéto z látky, tak som si jeden tiež vyrobila. Je to celkom ľahké, kvietok som ešte doplnila tmavohnedou čipkou, korálkami a vzadu som nalepila pištoľovým lepidlom sponku. Aby to bolo pekné z oboch strán, sponku som "prikryla" kúskom filcu, ktorý som prišila.

A že ma to bavilo! Vidím to tak, že si pohľadám ďalšie zvyšky látok a porobím nejaké ďalšie kvietky. Možno nie hneď (veď už som si dokúpila tú vlnu), ale neskôr určite. 

O týždeň ideme ujovi na oslavu 50-ky a tiež pôjdem do divadla, tak si možno kvietok zoberiem. Ale ešte vôbec neviem, čo si obliecť a či mi kvietok pôjde k oblečeniu. Uvidí sa dovtedy! Raz mu šancu určite dám. :)

7 komentárov:

  1. ja mám tiež kvietky veľmi rada, ale ako vravíš nosím ich len cez leto..ale tento je ozaj pekný a keďže je aj v kombinácii s čiernou asi by som ho vedela nosiť aj v zime..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, presne tak som to myslela :) Nechce sa mi čakať do leta :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Vďaka, snažila som sa to ozvláštniť po svojom :)

      Odstrániť