26. 2. 2013

Mám ho!

Neuveríte, čo mám nové! Vlastne to už možno viete, keď ste videli fotku. Áno, mám nový foťáčik! Mám analógovú zrkadlovku, po ktorej som minimálne dva mesiace túžila. Mojou chybou bolo, že som sa zamerala len na jeden - a ten som nevedela zohnať alebo na Ebay-i bol príliš drahý aj s poštovným. A tu prišiel môj priateľ, ktorý sa nemohol na túto zúfalú situáciu pozerať a zrazu som bola zaspamovaná množstvom odkazov na rôzne iné analógy, ktoré sa navyše dali kúpiť na Slovensku. Hneď v ten deň som sa rozhodla, napísala na jednu ponuku, lebo inzeráty zázračne rýchlo mizli (žeby sa to tak rýchlo predávalo? :D).

Na druhý deň som si ho išla obzrieť a hneď bol môj! Síce som ho so sebou vláčila celý deň (a že bol veru ťažký!), ale aspoň som ho každému, kto o ňom vedel, ukázala, zoznámila sa s ním... Priznám sa, keď som išla autobusom cez prestávku v škole k babke, normálne som sa celý čas usmievala. Prvý film mám kúpený, jeden starší sme našli doma a už sa neviem dočkať, kedy ho vyskúšam.


Fotku som si požičala z internetu, mám zlé svetelné podmienky pre fotenie kompaktom. Verte mi, naživo je ešte krajší!!

7 komentárov:

  1. Kriste pane ! *w* ten je krásny ! ♥ Ja milujem takéto foťáky ! ^^~ Dalo by sa povedať, že Ti trošku vnútri závidím :( :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :D Ja mám z neho veľkú radosť. Doma si mysleli, že som sama, čo v dnešnej dobe chce analóg :))

      Odstrániť
  2. ani sa ti nečudujem, že si sa celý čas usmievala..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. som zvedava na fotky mne sa v nom zasekaval film teraz mam film este nedofoteny v zenite E

    OdpovedaťOdstrániť
  4. je naozaj super :)...podobný foťák máme doma, ale používame len objektív

    OdpovedaťOdstrániť