8. 2. 2013

Nový zápisník

Chcela by som sa vám pochváliť novým zápisníkom, ktorý som včera dokončila. Je taký malý, akurát do ruky či do vrecka. Strany veľkosti 10 x 10 cm bohato postačia na malé básničky, citáty, recepty, myšlienky... A čo je super? Že sa dajú zapísať do piatich "priečinkov" oddelených rovnakým papierom, aký je aj na obale (mimochodom, je z krásnych starých obálok, ktoré sa pomaly, ale isto míňajú). Prednú stranu aj "priečinky" dopĺňajú výstrižky z kalendára z jedného mesiaca, ale každý obrázok je tak trochu iný.

Nechcem sa chváliť, ale všimnite si to vypracovanie väzby. :D No čo, natrápila som sa, tak sa z toho teším. Najskôr som podobných zápisníkov chcela urobiť viac a dať ich na Sashe, ale ja tak rada obdarúvam ľudí... Skončil u mojej mamky a verím, že ho dobre využije. :)

Páči sa mi myšlienka, že krásne kalendáre nejako využijem a zároveň som to nechcela preplniť niečím veľmi farebným, čo by mohlo pôsobiť gýčovo, tak som spravila kompromis. Páči sa vám takéto spojenie?

Doma ma čakajú dva novo dostané staré kalendáre, ktoré budem môcť využiť. Už rozmýšlam, čo z nich vytvorím, možno zopár ďalších zápisníkov, uvidíme. Ak máte nejaké nápady, sem s nimi! :)

8 komentárov: