7. 3. 2013

3 materiálne radosti na tento deň

Aj vstávanie skoro ráno iba na jednu hodinu má svoje výhody - počas dňa sa toho dá stihnúť viac. A hoci trochu prší, aj tak idete do vzdialenejšej pobočky knižnice iba preto, že práve do tej pobočky chodíte najradšej. Požičiate si dve knižky od toho istého autora, lebo keď vás niečo chytí, neviete s tým prestať. Potom sa spýtate knihovníčky, či nemajú učebnicu alebo slovník fínčiny a ona si myslí, že si z nej robíte žarty. Môžete sa vybrať nakupovať to, čo ste si dopredu zaumienili, ale kúpiť si k tomu aj vec navyše, lebo obe predmety stoja smiešne málo. A keď prídete domov, tak si ušijete tašku. Áno, aj tak môže byť.

A teraz trochu zrozumiteľnejšie - potrebovala/chcela som balerínky hnedej farby, lebo mám rada doplnky v tejto farbe. Prešla som celé mesto, až som skončila v Tescu, zase. A tam som vyhrabala presne také topánky, ako som hľadala, v mojej veľkosti a ešte zlacnené. No nekúp to, hehe. :)


A na túto sukňu som mala zálusk hneď, ako som ju videla, ale tak súrne som ju nepotrebovala. A teraz ma tam prekvapila v mojej veľkosti a tak isto zlacnená, tak som si ju vyskúšala a bola moja. :) Teším sa, keď bude pekne slnečno a ja si ju zoberiem.


A ešte taký hand-made bonus. Na výtvarnej sme maľovali/kreslili na látky podľa indiánskych symbolov. Mne bol najsympatickejší maco, taký veľký ochranca, tak som si ho po svojom nakreslila na látku a už som mala v hlave, čo z toho ušijem. Hodil sa mi na bavlnenú tašku - na knihy, nákupy, na leto... Už včera som si pripravila kusy látky a dnes si pomaly šila v rámci mojich schopností. Bola som rada, že sa mi taška podarila, a keď som odstrihovala trčiace konce rúčok, tak som, ja somár, zastrihla rovno do prednej strany látky. To vie pekne naštvať. Tak sa išlo improvizovať a nacapila som tam mašľu. Pôvodne som nič také nechcela, veď k môjmu veľkému ochrancovi macovi sa takéto infatilnosti nehodia! Ale bude si musieť zvyknúť, snáď sa nepohnevá. Taška sa mi páči aj tak, a čo vám? :)

7 komentárov:

  1. Super :) Musím zase začít šít! A taky si koupit fixy na látku... barvy mi nestačí :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jůů, ta taška je strašně povedená! :)
    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Užasná sukně♥
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta taška je skvělá, já myslím, že ta mašlička je na ní parádní :).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Juj, ďakujem vám všetkým :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taška to je originál ....ktomu niet čo dodať...nádhera a balerínka a suknička , to si viem ťa v tom predstaviť a som nadšená...♥

    OdpovedaťOdstrániť