31. 3. 2013

Čo je nové

  1. Je Veľká noc, veď viete. Nemám ktovieako rada tento sviatok, a už vôbec nie Veľkonočný pondelok. Ale neberiem to tragicky, s mamkou to nejako vydržíme. Obvykle v tento deň ideme na nejaký výlet, ale pri takomto počasí toho roku tradíciu asi porušíme, čo už.

    Po dlhom čase mi počas tohto sviatku nie je zle napriek toľkému množstvu jedla. Asi je moja pevná vôľa nejesť do zblbnutia silnejšia než hladné oči. Okrem klasiky ako je šunka, klobásy, syrek, bábovka atď., mi veľmi chutí tento jednoduchý koláčik poliaty rumovou polevou. Made by moja mamka, samozrejme. :)

  2. Možno sa zdá, že mám malú tvorivú krízu. Ale až také zlé to nie je. Napríklad som si vyrobila mini fotoalbum z papiera, v podstate taký tvrdý zošítok, kde si nalepím fotky. Nahodím ho, keď ho naplním fotkami z prvého filmu. :) (Z toho druhého zostáva už len pár snímok, už sa teším na vyvolanie!)

    A ešte som si objednala sadu bambusových háčikov z eBay. Len im potrvá, kým ku mne dorazia, ako predpokladám. Nevadí, zatiaľ rozmýšľam, čo všetko budem nimi robiť. Chcela by som sa už konečne na niečo zamerať, aspoň štýlovo. Chcem, aby ma veci bavili dlhšie!

  3. Máme ovečky! Asi viete, ako veľmi mám rada zvieratká, preto ma potešilo, že sa u nás ocitli dvaja noví členovia. Babka s dedkom ich priniesli potajomky, nikto nič nevedel (a možno by sme o tom nevedeli doteraz), len ja som začula také mekotavé bekotavé zvuky, keď so bola na balkóne (po vysávač, čo by som tam inak v takej zime robila...). Sú veľmi bojazlivé, musia si ešte zvyknúť. Ale aj tak som sa ich aspoň dotkla! Takú majú mäkučkú vlnu...

  4. Príchod jari hodlám osláviť zdravým životným štýlom a športovaním. Aj som si objednala bežecké tenisky, aby som mala motiváciu. Tak už len nech tá jar príde! (A nech moje predsavzatia neostanú len pri slovách.) Včera som po dlhom čase pocítila na tvári slnečné lúče, ktoré hriali. Neviem sa dočkať tepla...
Mimochodom, všade vládne panika, že končí Google Reader, takže ak ma nechcete stratiť, môžete ma sledovať aj cez Bloglovin alebo moje príspevky odoberať mailom (všetko nájdete na pravej lište).

Všetkým prajem pekný zvyšok sviatkov a ženám pohodové prežitie zajtrajšieho dňa. :D
A čo máte nové vy? :)

6 komentárov:

  1. ani ja veľkú noc moc nemusím, hlavne tie pondelkové oblievačky ale nakoniec je vždy kopec srandy :)
    Rovnako aj ja som začala intenzívnejsie sportovat s príchodom jari (aj ked ten sneh o jari moc nesvedci).. Tak nech nam to dlho ostane!! Pekny vecer ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh, ty ovečky jsou hrozně roztomilé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ináč mám Veľkonočné pondelky rada ,ale keď ideme spoločne rodina na výlet...tento rok som sa len nudila doma ...počasie nám nejak nežičí....(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zamerať sa by som potrebovala aj ja, stále skúšam, vždy sa pre niečo nadchnem, vyrobím a potom zistím, že to nie je to pravé orechové. Tiež by som pri niečom chcela zakotviť, ale stále som to nenašla. A o zrušení Google Reader softvéru som tiež počula, zatiaľ nič nové, všetko fičí. Myslíš, že ho naozaj zrušia?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Netuším, ale trochu som sa zľakla, keďže sa o tom písalo takmer na každom blogu, fú... Tak držím palce, aby sme sa obe raz v niečom našli :)

      Odstrániť