8. 3. 2013

Maličkosti, čo potešia

Ani by som nečakala, že ma dnes prekvapí toľko maličkostí. :) Hneď ráno mi poštou prišiel balzam na pery, ktorý som vyhrala v giveaway. Vonia krásne, nie úplne vanilkovo, ale mieša sa s vôňou rôznych olejov, bôbov a všeličoho, proste super. Dnes ho mám na perách celý deň. :)


Od priateľa som dostala malého macka. Nezabudol, že je MDŽ, hoci ja sama som na to vôbec nepomyslela. :) Nepotrpím si na veľké darčeky, ale je také milé, keď sa na vás blízky nezabudne. :)


Poobede sme boli v aquaparku na Delni, bolo fakt super. Po ceste domov ocko rozdával kvety ženám v našej rodine. Zastavili sme sa aj u babky a ja som od dedka dostala gravírovaciu pištoľ alebo ako sa to volá. Je to super vecička, už sa s tým len treba naučiť pracovať. :)


A kvietok som od ocka dostala aj ja, veď som tiež žena, hehe. :)


Dnes len takto v krátkosti, treba sa mi baliť, zajtra idem s mamkou do Bratislavy. Beriem si aj Zenit, snáď sa mi podaria nejaké fotky. :) Užite si zvyšok dňa, ženy! (Prípadne aj muži, čo čítajú moje posty :D)

2 komentáre:

  1. Sonička tak krásne vieš napísať,že je to radosť čítať. Vieš sa tešíť aj z maličkostí a to dnešné dievčata len tak nevedia...ja si ťa preto strašne moc vážim a ľúbim ťa z celého srdca....♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj, ďakujem, babi :* Aj ja ťa veľmi ľúbim <3

      Odstrániť