12. 3. 2013

Víkend v Bratislave

Cez víkend som bola s mamkou v Bratislave. Keďže sme z východu, museli sme vyraziť veľmi skoro a domov sme sa vracali zase veľmi neskoro. Počas cesty vo vlaku som dokonca prečítala celú knihu (ďalšiu od Coelha, ach...).


Keď sme sa ubytovali, boli sme už vyhladnuté. Našťastie nám veľmi milá recepčná v hoteli poradila skvelú reštauráciu, kde sme si dali fantastické cestoviny. Čašníčka bola milá, jedlo skvelé a interiér ma úplne dostal - presne ten štýl, ktorý mám rada. Starý dom prerobený na reštauráciu mal drevené podlahy, drevený strop, knižnicu, kamenný bar, všetko také čisté a pritom útulné... Volá sa Slnečná záhrada, keby ste to niekde hľadali. :)


Večer moju mamku čakala prehliadka dizajnérky Gabriely Giotto. Celé sa to konalo v hoteli Sheraton. Akcia dopadla skvele, modely boli krásne... Ja som nepredvádzala, iba som dokumentovala a pozerala sa. :)


V nedeľu sme izbu opustili, odniesli si kufre na stanicu a vybrali sa "objavovať" staré mesto. Ja som v ňom ešte nebola, tak som sa tešila. Áno, fotila som sa pri tých sochách, kde sa fotí každý :D Kým sme prešli mesto, nohy nás riadne boleli, ale išli sme ešte okolo Dunaja peši k Eurovei a tam sme si niečo kúpili. Neskôr uvidíte aj fotky zo Zenitu, len musím dofotiť film. :)


Keď sme si sadli do vlaku smerom domov, aj sme boli rady. Po celom dni sme si oddýchli, ja som dočítala druhú polovicu knihy, hoci som bola unavená. Doma nás čakali ocko s bratom a hneď sme išli spať, lebo veď v pondelok do školy a roboty... Ale bolo nám dvom super, taký víkend raz za čas dobre padne. :)

12 komentárov:

  1. S tebou aj na kraj sveta dcérenka. Ďakujem, že si bola so mnou, že si vydržala čakať, kým sa mamka popredvádza a vyrozpráva s priateľmi, aj ked si bola unavená a nie je to tvoja parketa :-* Chcem ťa mať tále vo svojej blízkosti.....ľúbim ťa!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedykoľvek :) Veď vieš, že ja som s tebou rada a ľúbim ťa tiež :) :*

      Odstrániť
  2. pekne ste to napísali obidve....hlavne,že bolo dobre....teším sa s vami ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takýto vzťah mam aj ja so svojou Diankou, je to fantastické že máme také dcérky, krásne ste to opísali obe :-)nech vám to dlho vydrží. A fotky sú nádherné. krásny večer prajem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to krásne, keď majú rodičia s deťmi taký vzťah, nech to aj vám vydrží :) A ďakujem, tiež prajem pekný večer :)

      Odstrániť
  4. :)) vidim že si sa mala super ... a tie cestoviny vyzeraju skvelo!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tuším si mala krásny výlet...tú reštiku nepoznám, musím ju vyhľadať, dík za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo veru fajn :) A tú reštiku viac ľudí nepoznalo, hoci je tak podľa mňa krásne a dobre varia :)

      Odstrániť