3. 3. 2013

Všetko je super

1. Lebo som po prvýkrát vyhrala v giveaway, konkrétne u Beccy, kde sa súťažilo o balzamy na pery značky Hurraw! Vybrala som si vanilku, hoci lákavé boli všetky vône a príchute, ťažko sa rozhodovalo. Ja viem, že je to len jeden balzam na pery, ale chcela som ho tak veľmi, že som si vravela, že keď nevyhrám, aj tak si ho objednám :) Takže asi viete, ako ma to potešilo!


2. Lebo sme dnes boli prvýkrát túto zimu lyžovať, po prvýkrát sme boli v Litmanovej a boli sme veľmi spokojní. Najskôr sa mi zdali kopce pristrmé, predsa len nie som taká fenomenálna lyžiarka a naposledy som lyžovala minulý rok, ale potom sa to rozbehlo. Celý deň nám svietilo slnko, občas nám bolo až horúco a po ceste domov sme sa zastavili na kapustnicu v obľúbenom salaši.


3. Lebo som dnes dofotila môj prvý film. Dokonca som sa odvážila zobrať ho so sebou aj hore na svah kvôli pár snímkam. Len sa bojím, či z neho vôbec niečo bude, keďže sa mal vyvolať do roku 2008, našli sme ho len tak doma. Bola by som rada, keby vyšlo aspoň zopár fotiek! Nerobím si veľké nádeje, keďže je to prvý film, ale prosím, prosím, aspoň pár podarených snímok!


Jediné, čo ma trochu vyvádza z miery, je môj boľavý chrbát. Asi som to v piatok prehnala so švihadlom, každý deň dúfam, že keď sa zobudím, tak to bude lepšie, joj. A ešte taký fakt, že zajtra je pondelok a mám školu od rána do večera, samozrejme, s prestávkami úplne nezmyselne rozmiestnenými počas celého dňa. Ale zatiaľ si udržiavam dobrú náladu a prajem pekný zvyšok nedele ;)

8 komentárov:

  1. gratulujem, mne sa ešte nikdy nič nepodarilo vyhrať...ale nezúfam...:) som zvedavá ako vyjdú tie fotky...ak teda nebol ten film zlý tak nejaké potom ukáž..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Určite sa ti raz podarí tiež niečo vyhrať, ja som doteraz také šťastie nemala :) A samozrejme, že ak vyjdú, tak tu nejaké hodím :)

      Odstrániť
  2. ta vyhra musela strasne potesit! Ja by som si asi tiez vzala vanilku!

    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o Macadamia hair vyrobky, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jééééj, ten foťák :3 kde si ho zohnala ?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Sonja! prave som objavila tvoj blog a určite sa sem ešte vrátim, máš tu okrem iného aj pekné handmade veci :) Pekný deň ;)
    ps. daj vedieť či niečo vyšlo z toho filmu! Ja som si nedávno jeden kúpila a už mám 1/4vyfotenú, tak som zvedavá čo z toho bude! Tiež môj prvý analog! :)

    Prikladám ešte link na môj blog o fotografii a cestovaní :) Yanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, to ma veľmi teší! :) A práve som nahodila článok s prvými fotkami zo Zenitu, tak sa môžeš pozrieť :) Držím palce pri fotení, mňa analóg hneď chytil, je to také iné. Tiež máš veľmi pekný blog, hneď dávam odber :)) Pekný deň!

      Odstrániť