5. 4. 2013

Menšia trauma


Dnes som si domov priniesla zhmotnené fotky, ktoré ste tu už mohli vidieť. A tešila som sa na druhý film, ktorý som dala vyvolať. Tešila som sa naň veľmi preveľmi, verte mi. Malo ma na ňom čakať 36 negatívnych políčok s prekvapením, či fotky vyšli a ako. A viete čo? Nevyšli. Vôbec. Lebo som zle založila film.

Ani vám nebudem hovoriť, akú traumu mi to spôsobilo (skoro som sa rozplakala). A ako som sa na seba hnevala, ako som ho mohla tak blbo založiť! Všetky fotky ostali už len v mojej hlave. Budem sa s tým musieť vyrovnať a poučiť sa pre budúcnosť. Dnes by tu miesto tohoto fňukajúceho postu boli určite nejaké nové fotky, to som si istá. Rozhodovala by som sa, či tu hodiť fotky z centra Bratislavy, upršané mesto, rôzne fotky jedla (aj vynikajúcich tagliatelle s paradajkovou omáčkou, ktoré sa mimoriadne podarili a stáli za fotku), moje prvé pokusy o konceptuálne autoportréty... No čo už. Verím, že sa mi toto už NIKDY nestane a že tie fotky v mojej hlave nahradím nejakými novými, ktorými sa budem môcť aj pochváliť... :)

Inak na fotkách môžete vidieť mini foto-album, ktorý som si asi pred týždňom spravila. Je ako taký zošítok s tvrdými listami. Plánujem si tam nalepiť fotky z prvého filmu (toho, ktorý vyšiel), bude to presne 24 stránok, pekne to vyšlo.

Dúfam, že vy sa máte dobre a že vás mojimi výlevmi veľmi neunudím. Pekný večer :)

11 komentárov:

  1. Mini fotoalbum je úžasný nápad. Mám moc ráda sešity a albumy, ve kterých si můžu listovat, pít při tom citronádu a vzpomínat. ;-)
    A špatně založený film...hůůů, to bohužel taky dobře znám. Přebolí to, fakt. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, už sa tam chystám nalepiť fotky :) A dúfam, že to prebolí čím skôr... :)

      Odstrániť
  2. Oo,to ma veľmi mrzí:( Viem,ako si sa na tie fotky tešila..No som si istá, že čoskoro budeš mať kopec ďalších super fotečiek;) A album sa mi veľmi páči..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, moja :) Už som sa smelo pustila do ďalšieho filmu, čo mi iné zostáva :D

      Odstrániť
  3. Tak to je mi opravdu líto. Fotky jako hmotné, papírové fotky, jsem zkoušela fotit jenom jednou, ale naštěstí se všechno povedlo jak má. Vím, že tohle hodně mrzí, ale aspoň ty víš, co jsi fotila :) V tvé paměti budou pořád :)
    A neboj, příště se to povede :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, to dúfam :) Nabudúce to snáď dopadne lepšie :)

      Odstrániť
  4. Soni, výlevy nevýlevy, občas si človek potrebuje uľaviť od životných faciek :) Fotiek je škoda, ale budú iné.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja stale fotim na moj prvy film (uz asi 2 mesiace), tak dufam ze sa mi nestane to iste! Vlastne ja dufam ze vyjde aspon jedna fotka, kedze je to moj uplne prvy film...
    Kraaasny den a posielam pozdrav z Barcelony. :)
    Yanka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to držím palce, aby ti fotky vyšli! :) A verím, že nič také sa ti nestane (to sa môže iba mne :D) Krásny deň aj tebe :)

      Odstrániť