31. 5. 2013

Balíčky

Poznáte ten pocit, keď čakáte balíček (alebo aj viac) a zrazu počujete kričať poštárku a máte motýliky v bruchu, lebo z okna vidíte, že je to pre vás :D Dnes mi prišli krásne látky, ktoré som si objednala na Sashe u Lyllu.latky. Boli opraté, voňavé, dokonca som dostala jednu látku navyše len tak a pribalený bol milý obrázok a cukríky! No že by vás to potešilo tiež :) Chystám sa z nich ušiť peračníky a možno aj nejaké taštičky, dúfam teda, že sa podaria.


A druhý balíček, ktorý ma potešil, obsahoval tieto roztomilé mačičkové hodinky :) Objednávala som si ich z Ebay-u a čakala som trochu dlhšie, ale vedela som, že raz prídu! Dnes by ma viac potešil jedine fakt, že som spravila skúšku :)



13 komentárov:

  1. Latky su nadherne, najviac sa mi paci ta prva :)a tie hodinky su tiez super :) Inak gratulujem ku spravenej skuske a mas to tu veeeelmi pekne !!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To so skúškou práve že ešte neviem, ale veľmi dúfam! A ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Týjo ty látky! Ta s ptáčkem je nádherná! Úplně z ní vidím tu nejjednodušší kapsičku, kde bude ten ptáček přes celou plochu :)) A jako vnitřek ty drobné puntíky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do vnútra ešte dokúpim látky, ale tiež sa mi veľmi páčia, už sa teším, ako z nich budem šiť :))

      Odstrániť
  3. Sonji,látky jsou nejkrásnější. Nedovedla bych si v představách vysnít hezčí. To budou peračníčky (i když nevím, co to je) jako z pohádky ;-)). A ty hodinky...moje nová láska ;-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Peračníky sú také kapsičky na perá, ceruzky a tak, neviem, ako sa tomu hovorí po česky :) Som rada, že sa ti tak páčia látky aj hodinky :)

      Odstrániť
  4. Po tej žltej chevron vzore, už dlho pokukujem. Ale musím tie dobierky obmedzovať, lebo som schopná si toho naobjednávať, že by ma tie motýle v bruchu odniesli až neviem kam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď už sa to snažím obmedzovať aj ja, potom mi tie motýle kradnú peniaze z účtu :D

      Odstrániť
  5. Ty látky jsou naprosto úžasné :) A hodinky taky :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie látky sú neskutočne krásne!
    aj hodinky!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. látky sú nádherne ( budú pekné peračníky ) a hodinky majú niečo do seba...páčia sa mi...:)

    OdpovedaťOdstrániť