20. 5. 2013

Háčkované inšpirácie

Poznáte to, v priečinku "stiahnuté" sa vám kopia obrázky a fotky, ktoré bez rozmyslu ukladáte, lebo sa vám proste páčia. A potom je ich tak veľa, že ich treba roztriediť, spraviť koláže a naspäť ukázať svetu :D Možno ste si všimli, že obľubujem inšpiračné posty, snáď trošku inšpirujú aj vás! :) Dnes to budú samé háčkované veci (ok, pripietla sa tam jedna pletená, kto ju nájde?).

Romantické


Farebné


Roztomilé


Prírodné


Svieže

13 komentárov:

  1. Ještě, že mám pinterest (přeplněný a pravda, měla jsem ho třídit líp, ale předělávat přes 1500 pinů se mi nechce). Pletené jsou dva, ne? :) Romantické šaty a barevná taška na dalekohled :) Nebo se pletu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A možno máš pravdu, pri tých prvých šatách som si nebola istá :) Ja pinterest ešte nemám, ale asi by bol tiež riadne preplnený :D

      Odstrániť
  2. och ono je to naozaj také ženské :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. prvá koláž je nádherná. hlavne tá hojdacia sieť, ktorú by som taaaaaaaaaaaaaaaak moc chcela:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa veľmi páčila :) Doma máme takú obyčajnú, len mi k nej chýbajú dva veľké stromy :)

      Odstrániť
  4. Aj mne sa to veľmi páči...niektore su pre mňa veľmi inšpiratívne....ale páči sa mi všetko..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jeej, ja mam tiez niekolko takych priecinkov v pc, ale nikdy ma nenapadlo nejako si ich organizovat a robit kolaze :) to by som asi robila do nekonecna... radsej si ich len tak "listujem". ale je mile, ze si si dala tu namahu a pripravila takuto pastvu pre oci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. to je nadhera, kez bych tak umela hackovat :-)
    dost me pobavily ty donuts, nejdriv jsem vubec nepoznala, ze nejsou prave :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som ešte nevedela háčkovať, prišlo mi to hrozne ťažké :D Ale keď to človek pochopí, tak je to úplne ľahké :) No hej, mám rada také vtipné veci :D

      Odstrániť
  7. Joj tie priečinky s názvom inspiration a podobne mi raz vybuchnú v počítači! ale čo človek narobí, keď musí tak musí. Pouf vankúš vyzerá skvelo, raz naň nazbieram odvahu aj ja.

    OdpovedaťOdstrániť