27. 5. 2013

Opäť novo

Ahojte všetci, určite ste si všimli, že to tu mám opäť trochu vynovené. Dúfam, že sa rýchlo zorientujete a že sa vám dizajn páči. Chcela som niečo čisté, s bielym nerušivým pozadím a včera večer sa mi konečne podarilo zrealizovať moje neurčité predstavy. :) Ono to vyzerá, že si vzhľad blogu mením často, no bolo to preto, že som nikdy nebola spokojná :D Teraz zatiaľ som, možno časom doladím pár detailov, ale už by som to v princípe chcela nechať tak.

Na bočnej lište môžete vidieť pár odkazov :)
About me - samozrejme, niečo o mne. Keby vás zaujímalo, tak si prečítajte :)
Ask me - tu sa ma môžete opýtať všeličo, čo máte na srdci. Vymenila som Formspring za ask.fm, teraz ma nájdete tam.
Shop here - tu samozrejme môžete kupovať niektoré moje vecičky. Zatiaľ tam nájdete len pár starých vecí, ale plánujem obchodík na Sashe od základov preorganizovať, začať robiť nové veci a nejako sa štýlovo nájsť. Určite vám dám vedieť, keď to bude :)
Favourite blogs - tu nájdete zoznam mojich obľúbených blogov. Medzičasom ich však dosť pribudlo a mnoho z nich sa nedá žánrovo zaradiť. Preto chcem neskôr zoznam doplniť a ku každému blogu napísať krátky popis, čo na ňom nájdete. Keď bude čas. Lebo ja viem, aké je super nájsť skvelé blogy :) Tiež som rada, keď má niekto svoj zoznam zverejnený a prídem tak k novým blogom, čo rada sledujem.

Ešte vám poradím, skvelé tipy a návody, ako si niečo na blogu prerobiť nájdete na http://silvidesign.blogspot.sk/ a http://leavethecrowd.blogspot.sk/. Dievčatá to píšu zrozumiteľne :)

Majte sa zatiaľ pekne, ja sa utekám opäť učiť. Už nech máme všetky skúšky za sebou.

12 komentárov:

  1. takýto pekný minimalistický dizajn je najkrajší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj mne sa páči takýto minimalistický :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je krásny / ale to minulé záhlavie som u teba vždy moc moc obdivovala) ja mam minimalistickosť veľmi rada, a tiež strašne často mením dizajn, lebo nie so spokojná. i keď teraz som,:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No, netuším aké to tu bolo predtým, ale toto je super, fotky krásne vyniknú. Tiež sa mi nedarí dostať do formy ako by som chcela, ale to musí prísť vývojom. Aspoň viem, že nie som jediná takto pozitívne postihnutá, keď si tu tak tie príspevky čítam. Okiš ponáhľam sa, musím hneď popozerať viac:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Unfortunately I don't understand anything is written here. Would You please to translate Your post?:)
    Kisses, Berries

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. I'm sorry, Berries, but I don't translate my posts yet. Maybe once :)

      Odstrániť
  6. no hej, dominika vie ako poradiť :)

    OdpovedaťOdstrániť