8. 6. 2013

Banality a peračníky

Ak by bol toto môj denník, tak by som si doň zapísala:
  • Že mi vo štvrtok (po poslednej skúške) začali prázdniny! 
  • Že je u nás krásne počasie, hoci všade hlásili upršano. 
  • Že si od dnes sladím čaj akousi zvláštnou sladkou rastlinkou, ktorú mamka kúpila na trhoch.
  • Že sa rada zamýšľam nad cudzími životmi iba podľa toho, ako na mňa ľudia pôsobia a vymýšľam im rôzne príbehy.
  • Že ma dojímajú banálne vety. Napríklad keď sa žena ponúkne svojmu mužovi, že mu podrží lístok v autobuse. A on sa poďakuje a povie, že ona je tá zodpovedná.
  • Že napriek tomu, že sa rada zamýšľam nad cudzími ľuďmi, nemám rada, keď sa ku mne náhodou prihovoria. Najmä keď sú to staré babky, ktorým nerozumiem pol slova a je mi trápne ich odbiť, tak iba kývam hlavou, priblblo sa usmievam a prinajlepšom poviem tak veru alebo no vidíte...

Ale keďže toto nie je môj denník a mne je hlúpe si tu vylievať dušu, lebo mám pocit, že to aj tak nikoho nezaujíma :D, tak vás počastujem ukážkou nových peračníkov, ktoré som včera ušila. Fakt sa teším, že sa mi podarili. Ešte ich uvidíte neskôr v plnej paráde, len ich zopár došijem.


Dúfam, že sa máte dobre a že vás nezastihli povodne! :)

6 komentárov:

  1. náhodou, tieto banality sú zaujímavé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pripájam sa :-) a peračníky sú pekné :-)

      Odstrániť
    2. Takéto "banality" nám predsa vyskladajú celý náš život a buďme za ne vďačné. Veď je to super, popustiť uzdu fantázii, alebo byť na chvíľku súčasťou iných životov. Peračníky sú úplne super! Každý z nich je milučký originál :-)

      Odstrániť
  2. Veru súhlasim s Renatkou...tiež mám rada takéto banality,hoci pre mňa nie sú vždy banálne...peračníky sú veľmi pekné....si šikovnica a veľmi ťa obdivujem Sonička...♥

    OdpovedaťOdstrániť