13. 6. 2013

Výlet do botanickej záhrady

Zo svojho zatiaľ krátkeho prázdninového, nazvime ho to do listu si môžem odškrtnúť aj návštevu botanickej záhrady v Košiciach. S priateľom som tam bola dnes, hlavne kvôli motýľom a bolo tam krásne! :) Celý deň nám svietilo slnko (možno ho bolo až veľa, ale lepšie, ako keby pršalo), do Košíc sme išli novým vlakom a na desiatu sme si dali čučoriedkovú buchtičku (teta v pekárni bola veľmi milá, ja to veru viem oceniť!).

V botanickej záhrade bolo krásne, veď viete, samé kvety a rastliny a tak... A v miestnosti, kde boli motýle, bolo naozaj tropicky teplo a vlhko, priam neznesiteľne, ale vydržali sme to :D Motýliky som fotila ostošesť a dúfam, že z tých fotiek aj niečo bude, lebo moje objekty sa ustavične hýbali :D Na obed sme boli v indickej reštaurácii a mala som kuracie mäso s najsuprovejšou indickou omáčkou, akú som si len vedela predstaviť.

Taaakže, keď sa vyvolá film, rada sa s dnešnými fotkami pochválim, ak budú stáť za to :)





A bonusová fotka na záver. Takto sa s mamkou pripravujeme na Kotlík Open, ktorý bude v sobotu (budeme súťažne variť v kotlíku) v Prešove. Ušili sme si (OK, mamka ušila) prúžkované kuchárske čiapky. Budeme nezameniteľné, ha :D

12 komentárov:

  1. to tričko mám aj ja ale v bielom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mamka vyzerá vynikajúco! Skôr by som tipovala, že to je tvoja kamarátka, prípadne sestra :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sme síce už pár krát počuli, ale vždy poteší :D Ďakujeme :)

      Odstrániť
  3. Super tričko! A teda mamka je jak sestra, htová mladice! Kočky obě!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá posledná je skvelá :-D my mávame takto v júni "Gastrofestival" - nie je to žiadny gastrofestival, iba súťaž vo varení gulášu honosne nazvaná :-D ale tak nejaká zábavka v dedine je treba. najlepšie je, že každý vyhráva čosi - cena za najviac pikantný, cena za najviac mäsový... jednoducho toľko nominácií, aby každý čosi dostal :-)
    a teším sa na fotky motýľov, ja ich milujem, asi dva týždne dozadu sa mi podarilo konečne jedného aj odfotiť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. My ideme toho roku prvýkrát na niečo také :D Ani nevieme, čo sa vyhráva, možno je to len také symbolické, lebo je to hlavne charitatívna akcia, tak aspoň niekomu pomôžeme :) A je to s tými motýľmi náročné, ale keď sa podarí fotka, tak sa človek teší ako malé decko :D (aspoň ja :D )

      Odstrániť
  5. Ty čapky jsou skvělé :)! Jee, taky se chystám vytvořit si letní to do list :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To sú dve úžasne ženy.....každá je iná,ale práve preto sa vedia úžasne dopĺňať...mám vás veľmi rada a čiapky nemali konkurenciu :D

    OdpovedaťOdstrániť