7. 7. 2013

Kocúrik na jeden deň (alebo nie?)

Keď sme dnes ráno išli na bicykloch k babke, na moste na nás zazeral taký jeden kocúrik. Porušila som zásadu nikdy nechytaj cudzie zvieratá (ktorú takmer nikdy nedodržiavam) a pohladkala ho. Inak sa ani nedalo, tak sa nám motal okolo nôh. Keď sme sa vracali o hodinu a pol domov, ešte stále tam chudáčik bol.

No a doma mi to nedalo pokoja, musela som sa poňho vrátiť. V plátenej taške sa mu síce nepáčilo (a možno som pred ľuďmi vyzerala, že ho idem niekde zahodiť alebo nedajbože niečo horšie), ale u nás doma mu potom bolo fajn. Dali sme mu najesť, napiť, zoznámiť sa na 5 sekúnd so psom (nechať ich spolu dlhšie by nebol dobrý nápad), pofotili sme ho, hladkali a on sa nám motal okolo nôh. Celý čas som ho mala na očiach, no keď sme šli obedovať, kdesi sa vyparil a niet ho. Tak len dúfam, že sa ešte vráti. Už som mu aj meno vymyslela :( (Hoci u mačiek je to nepodstatné, ja viem.) 

8 komentárov:

  1. Odvaha je vždy silnejšia ako strach, aj keď je to len o kocúrikovi. Pekné, že si sa počúvla, zásady sú fajn, ale treba vedieť kedy spustiť. Tak dúfam, že sa kocúr vráti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už sa bohužiaľ nevrátil, asi si našiel nejaké miestočko :)

      Odstrániť
    2. Škoda, ale aspoň mohol hľadať s plným bruškom :-)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Nášho psíka by som nevymenila za nič :) Ale aj mačičky mám rada :)

      Odstrániť
  3. Ja tiež mám radšej psov, ale milujem všetky zvieratá (okrem bezstavovcov -.-)... Úplne ňuňu a aké meno si mu dala? Podľa mňa by mal mať každý maznáčik meno, veď aj u škrečkov to je nepodstatné a každý domáci má meno ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám rada skoro všetky zvieratá :D Volala by som ho Vito :) Aj podľa mňa by mali mať domáce zvieratá mená, už len kvôli nám ľuďom :D

      Odstrániť
  4. :) Zlatušik..veľmi pekné od Teba! Tak dúfam, že sa buď vráti, alebo sa už vrátil domov:)

    OdpovedaťOdstrániť