11. 7. 2013

Materiálne radosti

Poviem vám, dnes môj deň nezačal práve fantasticky. Skoro ráno som si išla po zabudnutý mobil (za ten čas bez neho som sa cítila ako bez ruky, no fakt), zmokla som na ramenách pre môj ultra praktický (ale aspoň pekný) dáždnik a nestihla autobus domov. Ale potom to už bolo fajn. Išla som k babke a dedkovi, potom do knižnice a samozrejme som sa tam poriadne nabalila. 

Možno prečítate názov jednej knihy (Anna Karenina) a ostatné budete lúštiť (alebo vás to vôbec nezaujíma :D), tak vám teda prezradím, že mám ďalšiu knižku od Jacka Londona, 2 knižky od Edgara Allana Poa a Janu Eyrovú z burzy kníh (nech už ju mám aj doma, keď ju mám tak rada). Potom vám poviem, či sa mi páčili, a či som ich vôbec stihla prečítať. Keby bolo vonku pekne, možno by som si čítala vonku na sieti (vyzerá to tak idylicky), ale keďže nie je (ale mne to vôbec nevadí, aj takéto počasie mám rada), tak si nájdem útulné miestečko niekde doma.


No a poobede ma doma čakali malé darčeky od mamky. Všetky z Lidlu. Ja osobne mám veci odtiaľ veľmi rada, sú kvalitné a nestoja veľa. Napríklad táto fľaška na bike. V poslednom čase celkom dosť športujem a na bicykloch chodíme na výlety alebo len tak, takže som sa jej potešila. Navyše pasuje k môjmu bicyklu, ktorý je neónovo oranžovej farby :D Bohužiaľ, na fotke nie je môj (nemám ho sfotený), ale dajme tomu, že farebne podobný.
Mamka zároveň vyriešila moju dilemu, ktoré z týchto farebných hodiniek si vybrať. Dostala som bielo-bordové a sú super :) Presne také niečo som na leto chcela, potrebovala, juchú!

A či stoja aj ponožky za spomenutie? No veď prečo nie, keď sú pekné farebné :D V nich už len leňošiť, pozerať filmy a seriály, blogovať, športovať atď.

Keby som bola veľmi dôsledná, tak tu hodím aj nadrozmernú reflexnú žltú neónovú mikinu od dedka, ktorú mi dal, aby ma bolo vidno aj večer, keď pôjdem domov na skútri, zlatý. Myslím, že by viac sedela môjmu ocovi, aj sa do nej zapozeral, že aká super. Takže žiadne skracovanie rukávov a zužovanie nebude, asi si ich len vyhrniem a občas požičiam :D

A ako sa máte vy? Dúfam, že nefrflete na počasie a tiež vám niečo urobilo radosť :)

4 komentáre:

  1. Já mám dneska z Lidlu legíny :D!
    Mně udělala nedávno taky radost knihovna, napůjčovala jsem si letní neškolní četbu, zaslouženě :)...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som rada, že sa tešíš z maličkostí. tiež sa snažím)
    a chcem takú hojdaciu sieť v ktorej budem môcť odpočívať, čítať knihy, veď vieš:) tiež som v letáku pozerala tie hodinky,) myslím, že mamina ti vybrala peknú kombináciu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ooo, niekedy v Lidli maju super veci, skoda, ze v mojom okoli ziadny nablizku nie je :( reflexna budna je vraj supercoolova, neonky sa toto leto nosia, takze zarucene budes neprehliadnutelna (pise to takto?!) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve že neónové veci nemusím, to je skôr preto, aby ma v noci bolo dobre vidno :D

      Odstrániť