4. 7. 2013

Výlet na Tomášovský výhľad

Keď som včera cvakala posledné fotky na film, nebolo mi všetko jedno. Vyzeralo to, akoby bolo voľného miesta donekonečna a film sa mi mal dávno zastaviť! Dnes som ho opatrne vybrala a šla ho dať do fotoslužby vyvolať. Našťastie bol v poriadku a plný fotiek :D Takže vás nimi budem v najbližšej dobe trochu zásobovať.

Tieto fotky sú asi tak spred mesiaca. Boli sme na výlet na Tomášovský výhľad. Ja som tam bola prvý krát a keďže som človek, ktorý výšky a obrovské výhľady miluje, veľmi sa mi tam páčilo. Na fotkách môžete vidieť babku a dedka, tí chodia na výlety často a niekedy chodíme s nimi. Pekné miesta na Slovensku poznajú veľmi dobre a vždy je s nimi skvele :)

11 komentárov:

  1. tie fotky sú nádherné (obzvlášť tá tretia ma niečím neskutočne zaujala, asi tou atmosférou) tiež by som chcela nejaký analóg, tie fotky z neho sú iné, tak osobnejšie. a krajšie na spomínanie. dúfam, že raz si nejaký zaobstáram (asi prekutrem bazoša)
    a koľko eur tak výjde vyvolanie filmu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Atmosféra tam bola naozaj úžasná (tie lesy, hory, och). Ja si analógové fotky veľmi vážim, je to také iné :) Hoci nepohrdla by som ani digitálnou zrkadlovkou :D Na Bazoši sa dajú nájsť foťáky za dobré ceny, popozeraj tam, určite nejaký nájdeš :) No a film mi vyvolávala vždy naša známa a nikdy mi nedovolila zaplatiť, takže naozaj neviem, ale tipujem, že okolo 2€, nie je to také hrozné :)

      Odstrániť
    2. u nás stojí 5 aj so skenom, v Bratislave v Auparku je to za 3 eurá ak máš Lomography kartičku :) inak 6

      Odstrániť
  2. Dojala si ma Sonička....krásne si tu napisala aj pofotila som šťastná že ťa mám ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Babi, tak to proste je :* Mám vás oboch veľmi rada :) ♥

      Odstrániť
  3. to jsou opravdu krásné fotky!♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě se líbí nejvíc ta s dědou :)
    Všechny jsou krásné. Já byhc měla mít doma taky analog, ale je vcelku nový, takový klasický foťák, který byl dobrý těsně před tím, než začaly digitály. Tak nevím, jestli na něho zkoušet fotit, když to nebude takové, jak ze starých :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak vyskúšaj nacvakať jeden film a uvidíš :) Ja si myslím, že fotky budú vyzerať "filmovo" aj tak (hoci za to neručím). Ono sa tam toho veľa nezmenilo, len tie novšie sú asi kvalitnejšie, závisí to aj od objektívu (alebo máš analógový kompakt?) a filmu, ktorý použiješ. A ďakujem :)

      Odstrániť
  5. jeej, máš super vitální prarodiče :)..a ještě jak ti tu babička napsala komentář, to je tak pěkné :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tam som bola, tam som bola :D Krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť