23. 8. 2013

1. rok blogovania

Viete, čo je dnes za deň? Dnes má môj blog 1. narodeniny. Tesne po tých mojich. Presne pred rokom som sa vám prvýkrát nesmelo prihovorila týmto príspevkom, ktorý je, povedzme si, dosť skromný. Za rok sa vás tu nazbieralo 41 (+ 17 bloglovin) a hoci to nie je veľké číslo (oproti niektorým blogom), som veľmi rada, že ma sledujete, čítate, komentujete a povzbudzujete. Blogovať ma stále baví (som rada, že táto záľuba u mňa pretrvala) a mám pocit, že oproti začiatkom je to oveľa lepšie a hlavne osobnejšie.

Blog som si založila s tým, že sa podelím o hand-made výrobky prostredníctvom fotiek, možno raz návodov a sem-tam fotiek. No dopadlo to tak, že na blogu je veľa fotiek (odkedy mám môj Zenit), niečo zo života a hand-made postov je už pomenej (hoci tvoriť ma neprestalo baviť, len občas nie je inšpirácia alebo čas). Snáď to prvým čitateľom nevadí, veď človek sa vyvíja a mňa samú momentálne viac bavia fotoblogy alebo "denníčkové" blogy. :)

Inak je to celkom obyčajný deň, akurát som zvedavá, ako bude môj blog vyzerať opäť o rok. Za zmienku by snáď stálo ešte pár vecí, čo mi urobili radosť (rozumejte materiálne veci, čo sa dajú sfotiť).

Od priateľa som dostala oneskorený narodeninový darček - tieto dve krásne knihy. Stránky Anny Kareninovej sú navyše po bokoch zlaté, no čistý luxus čítať. A Jack London je po dvoch prečítaných knihách moja srdcovka, takže sa nemusím báť, že sa mi Volanie divočiny nebude páčiť.

Mamka ma občas poteší len tak. A táto košieľka krásnej zelenej farby (niektoré farby môj foťák proste nechápe, musíte si domyslieť krajšiu zelenú) ma veruže potešila. Plus 2 vyvolané farebné filmy, to vám ani nemusím hovoriť. Vyšli takmer všetky fotky, no na čiernobiely film ešte čakám. Fotky budú na blogu až potom, plánujem ich do postov namiešať zo všetkých filmov. A na ten čiernobiely netrpezlivo čakám!

A zlatý klinec tohto postu - kúpili sme si tieto dve roztomilé andulky! Hneď je v dome viac kriku a pierok :D Ešte si len zvykajú, no všetci dúfame, že sa časom prestanú báť rúk a budeme ich môcť pustiť polietať si po izbe.

Dúfam, že sa vám tu bude páčiť aj naďalej! Ja sa budem snažiť :) Pekný zvyšok dňa!

11 komentárov:

  1. krásny blog plný tvojej čistej duše Sonička moja! :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak teda prajem všetko najlepšie tvojmu blogu :-D Síce som tento tvoj blog objavila nedávno, no vel'mi sa mi to tu páči :-)
    + tie darčeky sú skvelé, hlavne Karenina :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pre mňa je to mádherne čitat si v tvojom blogu čo mas nove ako si prezila nevsedny den co si nove nafotila alebo vytvorila.Prajem ti vela inspiracie a chut stale nieco tvorit.Tesim sa na dalsie prispevky a fotky...♡♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prajem veľa šťastia aj naďalej s blogovaním :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Volanie divočiny ... moja obľúbená od Londona ... viac ako Bieli tesák ...
    Krásne narodeniny

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) On je skvelý, na knižku sa veľmi teším :)

      Odstrániť
  6. KRASNE BLOGOVE NARODENINY!!! nech mas stale tolko inspiracie ako doteraz :)

    Inak posledne dni Weleda giveaway, nezabudni sa zapojit: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť