23. 9. 2013

Čo sa dialo cez víkend

Tento víkend sme oslavovali dedkove jubileum - 70 rokov. Ale nebola to žiadna nudná oslava, ako si možno myslíte. Môj dedko stále pracuje, chodí na výlety, jazdí na motorke a veru by ste mu toľko rokov netipovali. Navyše sme preňho pripravili špeciálny darček. Prišlo asi 20 motorkárov na Harleykách, urobili poriadny hluk a dedka zobrali so sebou na polhodinovú jazdu (keď nie viac). Tak vám poviem, ja mám vodičák na 125-ku motorku a dedka posadili na 1700-vku, musel to byť riadny zážitok. Srdcia bili odušu vášnivým motorkárom, ale aj ostatným, lebo inak to proste nejde. Tematicky sme zladili aj tortu a celkovo to bola skvelá oslava. Mamka s babkou mi zverili krátky príhovor, že ony sa rozplačú, no ja som od dojatia dopadla rovnako.

Babka s dedkom
Oslávenec v strede a napravo už mamka nesie tortu :)
Ja s bratom pri harleyákoch
Ja som tá v strede, ak by ste ma nespoznali :D

Tortička
A pozrieť si môžete aj video :)

4 komentáre:

  1. juuuj, Sonička, stále tým ešte žijeme. Máme skvelého ocka, dedka, svokra........ťahača našej veľkej rodiny! Veľká vďaka životu za neho!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krááásne si to zhrnula Sonička.....nech žije d e d u š k o....:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej,tak nielen maminu máš krásnu,babka je perfektná tiež a ty megakráska! Máš úžasnú rodinku <3 A genetiku ti závidím! :))

    OdpovedaťOdstrániť