13. 9. 2013

Kiten 4 - Čajky

Chýba mi blogovanie, keď sa tu dlho neozývam. Niekedy mi proste všetko pripadá také nepodstatné a zbytočné, nehodné zverejnenia. A aj k fotkám treba predsa niečo napísať. A keď nie sú slová? Tak mlčím aspoň týždeň a len sledujem ostatných, no občas sa mi ani komentovať nechce, hoci by som mala čo povedať.

Je o mne známe, že mám rada takmer všetky zvieratká a na vtáčiky mám slabosť (neberte to nijak dvojzmyselne :D), a tak som bulharské čajky fotila ostošesť. Bolo mi jasné, že určite nevyjdú všetky fotky, ale za pár dobrých to cvakanie stálo. Keby tie čajky neboli také plaché! Ešte som sa len na nich pozrela, už sa zberali preč. Tak aspoň 4 naj. Prvú fotku som si vybrala na svoju novú platobnú kartu, tak som zvedavá, ako bude vyzerať. :) Majte sa krásne!

10 komentárov:

  1. Mne sa páči tá druhá, úžasne na nej vidno tu aerodynamiku ich tela :) tiež mám úchylku na vtáčiky :D a to, že teraz nemáš plodné blogovacie obdobie nevadí, každý má take obdobia kedy len všetko nasava a potom sa objaví v plnej sile :) mňa momentálne blogovanie veľmi baví!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hah, aspoň nie som sama :D Tvoj blog sledujem - občas sa mi pri tvojej šablóne nepodarí komentovať, ale píšeš veľmi pekne :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem :) o tom probléme s komentármi som nevedela ale aj tak uvažujem, že si dám klasickú šablónu, len na to budem musieť vymyslieť nejaké zahlavie ;)

      Odstrániť
  2. wooow, opäť krásne! ja mám úchylku na motýle, už som spomínala a v lete sa mi zbierku fotiek z jedného podarilo rozšíriť na niekoľko, tak sa teším z toho. s tým prvým odstavcom to chápem, mávam tiež také obdobia, kedy sa mi nechce písať, komentovať, ba ani fotku upravovať. väčšinou to zachráni nejaký článok, ktorý už mám v konceptoch, ale niekedy sa mi nechce publikovať ani ten :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)) Asi každý má niekedy také obdobie, našťastie to u mňa netrvá dlhšie ako týždeň :D Aj keď mám niekedy pripravené články dopredu, tak ich publikujem len keď mám na to náladu, takže je to zamotané :D

      Odstrániť
  3. Taky mám úchylku na ptáčky, miluju je nejvíc na světě :) Fotky racků jsou krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) je nás očividne viac, čo ich máme radi! :D

      Odstrániť