4. 9. 2013

O ničom a o všetkom

Cítim sa trochu nedeľne. U mňa sa to prejavuje tým, že sa nudím, aj keď mám čo robiť, a tak len vysedávam pri počítači, kým sa vráti dobrá nálada. A veru sa vrátila, po vypočutí tohoto a mnohých ďalších, ku ktorým som sa náhodne dostala. Zvláštnym spôsobom mám v obľube prvé pesničky obľúbených interpretov. Predstavujem si ich, akí asi boli, keď nevedeli, čo ich čaká a tvorili svoje prvé skladby. Prečítala som si celý najnovší Áno magazín, kde je vždy niečo zaujímavé na čítanie, fakt že. A ešte zadarmo.

Mám chuť veľa písať čokoľvek, možno po dlhom čase nejakú báseň. A najlepšie by to bolo na nejakom peknom písacom stroji. Nesnažte sa ma presvedčiť, že je to nepraktická vec, o to predsa nejde. (Prosím, nech nájdem náš starý v pivnici!)

Mám chuť vyrobiť tonu zápisníkov, aj po tom, čo som dnes jeden pokazila (a to som bola na konci a tak som sa snažila). Kúpila som si 3 krásne papiere (zatiaľ 3) a textilnú lepiacu pásku, tak držte palce, nech to zase pri konci nezbabrem.


Vyváram dobroty a nenechám sa strhnúť lenivosťou. Mám chuť jesť zdravo a rozmanito, aj keď varím len pre seba. Inokedy sa mi tak nechcelo, ale v poslednom čase sa to mení. Napríklad dnes som mala takéto fajnové palacinky. To najlepšie je vo vnútri - tvarohovo-smotanový krém so škoricou :3 A chcela by som vyskúšať napríklad aj tento recept, že tie žemličky vyzerajú lákavo?


Čistou náhodou som sa predvčerom dostala do sekáča a práve vtedy mali všetko za 1€ a ostávalo mi 15 minút na nákup. Bez skúšania som si domov odniesla 2 svetríky a jednu košeľu. Všetko mi sedelo, veď sa predsa poznám. Už sú oprané, vysušené a odložené v skrini, no fotené hneď po zakúpení, tak si to pokrkvanie nevšímajte! :D


Ako alergik dobre zvládam aj naše dve andulky. Jedna z nich je smelá a hneď si zvykla na ruky, druhá z nich má príšerný strach. No snáď sa to ešte časom zmení. Zatiaľ nám po izbe občas poletuje táto jedna. Nie je zlatá?


Ak nepočítam dnešok, ostáva mi ešte 20 dní prázdnin. Teším sa, keď je teplo, teším sa aj na jeseň, chcela by som aspoň raz púšťať šarkana, robiť každý deň niečo užitočné a byť stále veselá. Toto je článok o ničom a o všetkom za posledné dni. Opúšťam teplé hniezdočko pri počítači a chystám sa čítať. Lepšie než telka :)

Pekný večer :)

8 komentárov:

  1. Tiež som dnes robila palacinky :) no moje neboli take kráľovské, len tak na rychlo robené, no chutili aj tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Palacinky sú super snáď na akýkoľvek spôsob :)

      Odstrániť
  2. Budu držet pěsti u vyrábění zápisníků :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Andulky jsou zlaté, máme dvě, taky jednu ochočenou, druhou moc ne :) Taky se nesmím nechat strhnout lenivostí - mám nastříháno na polštáře a ještě je chci potisknout.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůů andulka :) Můj taťka andulky choval kdysi ve velkém, jsou úžasné.

    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť