14. 9. 2013

Udalosti tohto týždňa

O ktorých musíte vedieť, inak prichádzate o veľa. (Trošku irónie musí byť.) Tak napríklad, že:

  • Pred týždňom v sobotu bol u nás Deň otvorených dverí v pivovare Šariš. Chodíme tam každý rok, odkedy som malá, lebo to máme pod nosom. Pivo je lacnejšie, kapely nie sú na zahodenie, počasie vyšlo a na pamiatku som si doniesla odznak, tam vyrobený. Ľudia ich brali na tony, veď keď je niečo zadarmo... :D

  • V nedeľu sa konali Šarišské hradné hry, kde tiež takmer nikdy nechýbame. Ľudí milión, sokoliarov sme už nestihli, ale výlet je to vždy fajn (až na tie otlaky). Hore sme si oddýchli, dali klobásky, cukrovú vatu, pivo a tak... Popozerali na atrakcie, vystrelila som si z luku a cítila som sa pri tom ako Neskrotná :D (Občas si pozriem aj rozprávku, no čo :D)

  • Vyrobila som zatiaľ ten najpodarenejší zápisník, na ktorý som patrične hrdá. Čakajú ma ešte 2 do série, popravde si s tým dávam na čas, ale aspoň je ten výsledok dobrý :)

  • Mamkina kolegyňa chcela podarovať malým dvojičkám náramky, tak som vymyslela takéto na viazanie. Snáď sa budú páčiť :) A zo zvyšku šnúrky pokus o macramé náramok pre mňa.

  • O týždeň má dedko veľkú oslavu 70-ky a na to sa treba aj patrične pripraviť. Pri spoločnom nakupovaní s mamkou a babkou to napokon vyhrali tieto šaty. Na postave vyzerajú ešte lepšie :D + červené doplnky, ojojoj, už sa teším :)

  • Objednala som si tento krásny ruksak, škola sa blíži a tie ozrutné ťažké kabelky, čo nosím, mi naozaj nerobia dobre.


  • Budem súčasťou nášho miestneho mesačníka - Veľkošarišan! Možno sa vám to nezdá také veľkolepé, ale ja sa tak teším! :D Už v októbrovom čísle bude niečo mnou písané :)) Motivuje ma to písať viac vlastných vecí, lebo som to v poslednom čase zanedbávala. A tiež si pravdepodobne precvičím spravodajské písanie :)
  • Včera som si zabehla taký menší okruh a dobre som nevypľula dušu. (Druhý beh dokopy, odkedy mám bežecké tenisky :D) Po tom, čo sa moje telo spamätalo a dala som si sprchu, som ale pocítila zázračný príval endorfínov :D Keby ma tak nebolela noha, tak v tom snáď aj pokračujem :D

A veľa iných maličkostí, podstatností i nepodstatností som zažila, ale už je toho snáď dosť :) Majte peknú sobotu! :)

8 komentárov:

  1. Ty si ale sikovnica. Ten zápisník je ze wow! Aj tie šaty sa mi páčia, v jednoduchosti je krása a naviac sa mi páči kombinácia bielej, čiernej a červenej. A gratulujem k spravodajcovaniu a aj k behu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem :) Ja mám tú kombináciu farieb veľmi rada, jednoduchá, no nič sa ňou nepokazí :)

      Odstrániť
  2. Zápisník je moc povedený! Já jsem běžela předevčírem, bez těch správných tenisek - ale právě včera jsem se rozhodla, že si běžecké musím koupit :) A šaty jsou skvělé a ruksak taky - asi bych si taky měla nějaký koupit, nosím do školy netbook a i když je malý, přes rameno se to pronese... Odkud je? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) Ruksak som objednala odtiaľ: http://www.e-style.sk/stylovekabelky-sk/eshop/2-1-Trendy-kabelky/42-2-Trendy-ruksaky

      Odstrániť
  3. jé. takéto radosti milujem. a zápisník sa ti neskutočne moc vydaril) pre hudobných nadšencov priam stvorený. a páčia sa mi aj tie šaty s červenou. dáva to tomu taký retro nádych.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, som rada, že sa každému páčia zápisník aj šaty :D

      Odstrániť
  4. your dress totally great!

    following you now, follow me back maybe?

    www.heymarsya.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten deň otvorených dverí v pivovare znie dobre a skvelý ruksak.:)

    OdpovedaťOdstrániť