5. 10. 2013

Žijem

Opäť sa ozývam po dlhšom čase, aby ste vedeli, že žijem, heh. Prvý školský týždeň a pol mám za sebou. Na začiatku som sa cítila deprimovaná, že tam budem musieť chodiť 4x do týždňa (ja viem, niektorí mi možno aj závidia :D), ale postupne som si zvykla a začala sa tešiť na projekty, seminárky, nový predmet, pokračovanie skúšobnej doby v rádiu a podobne. 

Všetko by bolo super, keby som nebola chorá. To nie je nič pre mňa, cítim sa ako poloinvalid ležiaci v posteli, kašlem, smrkám a márnim čas na počítači. Stihla som si už pozrieť celú prvú sériu How I Met Your Mother (na zlepšenie nálady super, nikdy by som neverila, že ma nejaký komediálny seriál môže tak baviť) a založiť si Pinterest. Máte aj vy? Netvárim sa, že som objavila Ameriku, ale je to super vec, keď hľadáte inšpiráciu :)

No miesto ležania by som radšej išla fotiť prvý ranný mráz, prejsť sa vonku, keď je tak pekne slnečno, dokonca by som rada pomohla s prataním, to som teda dopadla. 


Takto som sa usmievala pred týždňom na prechádzke so psom :) Aj som si niečo pofotila, už len to samotné mi zdvíha náladu. 

Ako sa máte vy? :)

4 komentáre:

  1. Přeju brzké uzdravení :), ať můžeš procházkovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj, ja sa mám fajn, tiež sa teším trošku zo školy a na projekty, tiež mám zdravie trošku trápi a ja som si síce nezaložila pinerest, ale blog :)
    Skoré uzdravenie :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkná fotka, můžu se zeptat, odkud je? Jinak z objevení Pinetrestu jsem byla též úplně nadšená! No pro mě osobně se to tomu objevení Ameriky celkem blížilo ;-) Btw. pěkný blog.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Fotka je vo Veľkom Šariši, kdesi vzadu pri Toryse, neviem, či to poznáš :D

      Odstrániť