16. 10. 2013

Život je fajn

Lebo:

  • Pravidelne cvičím už 4 dni, a to už je čo povedať. Podľa týchto dvoch videí: prvé a druhé. Do školy si kupujem ovocie a už viem, kde v meste majú najchutnejšie jablká. (Ak sa vám náhodou zdá, že často hovorím o tom, že začínam cvičiť a potom o tom nie je ani zmienka, tak sa vám to zdá dobre. Držte palce, nech vydržím :D)
  • Zisťujem, že aj detské knižky môžu byť dojímavé a nenechajú mi myseľ na pokoji. To, že každý týždeň musím na určitú knihu napísať reflexiu, beriem ako plus, lebo si ujasním svoje dojmy a trénujem písanie, aj keď sa mi práve nechce.
  • Mám vyvolaný prvý jesenný film a neviem sa dočkať, kedy sa s vami o fotky podelím. Bohužiaľ sa mi zdá, že Blogger zhoršuje kvalitu fotiek. :(
  • Baví ma chodiť do internátneho rádia. O týždeň ma čaká posledné vysielanie v skúšobnej dobe a potom sa o mne rozhodne, či tam zostanem aj dlhšie. Bodaj by! Minimálne si to užijem, kým sa dá :)
  • V sekáči som si ulovila tieto 2 šatôčky a jeden peplum top (ktorý si chcem o trošku zúžiť). Za neskutočnú cenu. (Bože, už tu musím vyzerať ako keby som nemala na nové veci, ale o toto sa proste musím podeliť :D)

Dalo by sa vymenovať všeličo pozitívne aj negatívne, no snažím sa vnímať tie lepšie veci. Hoci o pár minút utekám naspäť do školy a budem tam do ôsmej večer (dobre čítate :D ). That's all folks, nabudúce už spomínané fotky, dúfam, že sa budú páčiť :)

6 komentárov:

  1. Tak to gratulujem k pevnej vôli a pozitívnemu prístupu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soni, zhoršuje, v nastaveniach google+ si musíš odkliknút automatické vylepšenia fotiek

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je blbé :( Google+ nehcem, no už viem, ako to vyriešim :)

      Odstrániť
    2. on to robí nejako sám, súvisí to vlastne s Picasou, kam ti ukladá obrázky z blogu (teda aj neukladáš fotky z nejakej úložnej stránky). neviem, v tom googli všetko so všetkým súvisí, ja som si včera zrušila obrázky v niekoľkých príspevkoch len preto, že som zmenila súkromie albumu :-/ ešteže to bol nový album a bolo ich tam menej

      Odstrániť
    3. Hej, na Googli sa všetko nejak prepája a niekedy nemáme na výber, čo používame. :/ Fotky už budem nahadzovať cez nejakú stránku, vtedy je kvalita OK :)

      Odstrániť
  3. Držím pěsti s cvičením i rádiem :). Úlovky jsou skvělé :-).

    OdpovedaťOdstrániť