12. 11. 2013

Ranné vtáča alebo nočná sova?

Ste ranné vtáča alebo nočná sova? Ja vskutku netuším, čo som. Večer by som bola hore do noci, užívala si pokojnú (alebo bujarú) atmosféru, čítala knižky, až kým sa mi nezatvoria oči, pozerala na hviezdy pri jasnej oblohe alebo počúvala dážď. Ale ráno? To je predsa tiež skvelé. Mám celý deň pred sebou, budíček si dám skôr, aby som mohla ešte hodinu chodiť v pyžame a župane, piť čaj/kávu, raňajkovať, počúvať Rádio_FM (a dokonca aj počúvať správy, keď už študujem tú masmediálku) a potom večne nestíhať do školy. 

A musí sa človek vlastne rozhodnúť, čo má radšej z dvoch vecí? Ja mám rada rána aj večery, vlastne mám asi najradšej z toho všetkého život samotný. Aj keď tomu okolnosti občas nenasvedčujú a ja sa trápim pre malichernosti, je to tak.
(Ale uznajme, rána sú na fotenie ako stvorené.)

8 komentárov:

  1. aj ja som taká. ľúbim život :) treba ho ľúbiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie fotky su take krásne! Majú svoju atmosféru :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já ranní ptáče určitě nejsem, i když bych si moc přála. Jsem schopná spát skoro celé dopoledne a ponocovat do pozdních nočních hodin.
    Just be yourself by Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nápodobne, nerada spím, teda chodím spať neskoro a vstávam skoro (A) a fotky sú super, všetky sa mi páčia také... uch :D

    OdpovedaťOdstrániť