2. 11. 2013

To najkrajšie na jeseni

Ja mám na jeseni najradšej všetky tie farby okolo. Žlté, oranžové, červené, fialové lístie, ktoré však neskôr zhnedne na jeden rovnaký odtieň. Keď fúka vietor a sneží lístie, keď na prechádzke kopem do suchého lístia na zemi ako dieťa a vyžívam sa v tom, ako to šuští. Vtedy je príroda najkrajšia, bohužiaľ však taká nevydrží dlho. Keď sme sa prechádzali po tom istom mieste o týždeň, takmer všetky stromy už boli holé. Keď sa teraz pozriem z okna, už nevidno ani náznak toho, aká farebná bola príroda ešte prednedávnom. Ostali len suché konáre stromov bez lístia. Hoci každé obdobie má svoje čaro a z prírody sa teším aj teraz, som rada, že som stihla zachytiť aspoň zlomok z tej krásy.

10 komentárov:

  1. Tá prvá fotka je taká príjemná, inak ja tiež zbožňujem ako šuští lístie keď po ňom chodím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Priznam sa, ze ja som jesen ako taku nikdy prilis nemala rada, tento rok sa to ale prelomilo a ja si uzivam prave kopanie do kopy listov, posledne teple slnecne luce a vsetky tie farby naokolo. ;) A krasne fotky, paci sa mi najma prva. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som ju vždy nemala rada, ale v poslednom čase si užívam každé ročné obdobie a má to výhody - vždy sa mám na čo tešiť :)

      Odstrániť
  3. jeseň je moje najobľúbenejšie ročné obdobie:) krásne si to odfotila. :)) ja som sa chystala fotiť niečo asi 2 týždne, ale nakoniec z toho nič nebolo a ktovie, či bude ešte pekne..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ešte to možno stihneš, a navyše, aj fotky v "škaredom" počasí vyzerajú super :)

      Odstrániť
  4. ja ako sa snazim tak sa snazim stale som si cestu k jeseni nenasla :(

    Inak pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja nemám rada jeseň. Jediné, čo by som na nej mohla mať rada, sú tie krásne farby stromov. :)

    OdpovedaťOdstrániť