9. 2. 2014

Koniec flákania

Ten pocit, keď doma fňukáte, že máte už len týždeň aj čosi voľna a deň nato zistíte, že v pondelok sa ide do školy. To sa môže stať len mne, že som takto mimo a nesledujem dianie okolo seba. A tak som v panike stihla za víkend urobiť veľa preveľa dôležitých vecí. 

  • Hrala som Sims 3 tak dlho, že z mladých rodičov sa stali seniori, ktorí si splnili celoživotné priania a ich malý sen je už dospelý. Pôvodne som mala chuť na Mafiu 2, ale tá mi na notebooku nejde.
  • Začala som štrikovať rukavice, keď už je vonku taká "zima".
  • Cvičila som!
  • Bola som na kúpalisku.
  • Pozerala som niektoré disciplíny ZOH (doteraz som veľmi šport nesledovala a veľa sa na tom ani nemení, ale keď už je taká príležitosť...) a samozrejme aj otvorenie olympiády.
  • Začala som niečo písať. Nemá to veľkú hodnotu, ale možno ma to nakopne k ďalším veciam, čo mám v hlave a zápiskoch.

Berte to prosím ironicky, aj pri tomto som sa zapotila, kým som si spomenula na všetko, čo som robila. Ale čo, posledné dni voľna, tak som aspoň zrelaxovala.

Zajtra do školy a ja nutne potrebujem niečo takéto, lebo aj tak vždy píšem na papiere s tým, že si to určite neskôr krajšie prepíšem do zošita. A viete, ako to dopadne. Trošku trošičku sa aj teším, samozrejme hlavne na kamošky a tak, možno na nové predmety. O týždeň neskôr by to bolo lepšie, ale čo už! S touto situáciou som už vyrovnaná a zajtra teda optimisticky do školy.


(Fotky sú staršie, no vonku to vyzerá rovnako. Všelijako, no ani náhodou nie zimne.)

7 komentárov:

  1. Krásne fotografie, ako vždy. Mne sa tak veľmi nechce ísť do školy. A na prvej hodine ešte písomka z fyziky - super -_- :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj ja začínam už zajtra, tak sme dve... ale všetci ktorých poznám tak majú školu až od 17.2. a tak som sama v študentskom byte, ešte netuším, čo tu budem celý týždeň robiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však toto ma aj pomýlilo, že väčšina škôl až 17. :D No niečo si už isto nájdeš :D

      Odstrániť
  3. preboha kedy sa vlastne začína semester? :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeeej, clanky od Domčeka milujem :) ja som na vyske vzdy neznasala zaciatky semestrov , v skole bola vzdy kopa ludi, ktori postupom semestra ubudala, a ku kunci ich chodila ledva hrstka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja sa psychicky pripravujem, ale mna to caka az buduci tyzden...

    OdpovedaťOdstrániť