10. 3. 2014

Žijem!

Ani som si neuvedomila, ako dlho som nič na blog nenapísala a že tu začína byť poriadne mŕtvo. Ale viete, ako to chodí. Občas človek nemá na nič náladu a najradšej by presedel/preležal celý deň (ak sa vám to nestáva, tak závidím), inokedy nepustí škola (mám pocit, že tento semester mi od začiatku nedáva vydýchnuť), potom mám iné aktivity a napokon som rada, keď si po všetkých povinnostiach oddýchnem. Navyše nie a nie dofotiť film, aby som tu aspoň fotky nahodila. Nie, nie je to také hrozné, ako sa zdá, len občas sa to všetko nejak skombinuje. Ale aj počas mĺkveho obdobia som žila, tu sú dôkazy:

Katka Nedoroščíková ma spolu s mamkou už raz fotila a vznikli z toho krásne fotky. O to väčšia bola moja radosť, keď ma ona sama oslovila ešte na jeseň, že by ma chcela fotiť opäť, no trochu inak. Nejako nám to nevychádzalo, no koncom februára sme fotenie konečne zrealizovali a ja som sa nevedela dočkať na výsledky. Viac fotiek môžete nájsť na jej blogu, pokukajte pokojne aj ostatné, je na čo sa pozerať! 


Počas jarných prázdnin sme sa boli takmer celá (aj širšia) rodina lyžovať. Túto zimnú sezónu prvý aj posledný krát. A veru že sme si to užili! Ako to už býva, prvýkrát som zo svahu zliezla pomaličky, opatrne, potom sa to pomaly rozbehlo (v rámci mojich možností) a ostali len boľavé nohy a veľká radosť zo športu. Samozrejme, nechýbalo varenie guľášu, prechádzka lesom, kúpalisko, zábava na chate a tak. Budú aj Zenitové fotky!


Po nejakom čase sme si s mamkou vyrazili niekam von, konkrétne do prešovského Harley Davidsonu na oslavu dňa žien. Neskutočne príjemný interiér, milá premilá obsluha, kopec krásnych motoriek, značkové oblečenie, kvietok do ruky, uvítacie drinky zadarmo, skvelá rocková kapela, tanec, spoznanie príjemných ľudí, pečené kurča... Skrátka skvelý večer :)


Momentálne som stále v prúde školských povinností, no na niektoré sa celkom teším, hlavne na zaujímavé projekty. Veľmi veľmi chcem písať aj niečo vlastné, no v poslednom čase dokážem zo seba dostať len príliš osobné veci (aj to v blbej nálade :D), ktoré napíšem spontánne a do väčších vecí sa mi nechce. Motivuje ma aspoň Akademický Prešov, kde by som rada niečo poslala, zaujímala by ma odborná kritika, tak snáď dovtedy niečo zo seba vypotím.

A čo vy? Stíhate školu aj koníčky a popritom blogovanie? Mne sa to v poslednom čase nedarilo (ani sledovať ostatné blogy), ale dobrá správa je, že mám vyvolaný film a un peu času, tak to také hrozné najbližšie dni možno nebude :D 

4 komentáre: