18. 7. 2014

Niekam preč

Aj vy sa tak vždy tešíte, keď niekde idete? Vraví sa, že sa netreba veľmi tešiť, ale dá sa to? Už o pár hodín budem na Domaši a na budúci týždeň v Bulharsku. A teším sa pre milión dôvodov. Tak snáď všetko dobre dopadne. Momentálne som akosi bez slov. Obchádza ma filozofická nálada (čo je pre moje šťastie asi dobre :D), akosi mi už ani nevadí, keď nič nerobím (hoci sa to prieči mojej povahe) a v poslednom čase som celkom spokojný človek. Už chýba len trochu zábavy, slnka, vody etc., ale to všetko bude :) Pripájam fotky z malého výletu do prírody, ktoré možno nie sú ničím výnimočné, ale vyvolávajú vo mne príjemné pocity. Krajina navôkol, výhľady na mesto, ten (prehnaný) pocit, keď sa cítim ako dobrodruh, pretože som na novom mieste (:D) a podobne, to môžem. 

9 komentárov:

  1. Ani nemluv! Jedu do Itálie cestovat za 14 dní, ale už teď se těším a plánuju nejvíc! :)
    A krásné fotky, dobrodruhu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky :). Ať všechno výjde :), hezké cestování.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja sa zatial nemám na čo tešíť.. nikam neplánujem ísť.. .ale teším sa maličkostí .. aspoň z toho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To sa ani nedá, netešiť! Práve minule som čítala výskum, ktorý hovoril, že najviac si dovolenku užívame vtedy, keď sa na ňu chystáme a keď na ňu spomíname :D Každopádne, uži si Bulharsko! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to by som si ju podľa toho mala užiť, chystala som sa už viac než dosť :D A ďakujem!

      Odstrániť
  5. mrákoty na poslednej fotke sú ťaživé... a do Bulharska si ber platný pas, oni tam zvyknú potom robiť "pyžamový večierok" na letisku v inom prípade, odskúšané :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stačil občiansky a letisko som ani nenavštívila! :D Cesta autobusom :)

      Odstrániť