5. 7. 2014

O ľuďoch

Mám rada soboty. A je jedno, či sú školské/pracovné alebo prázdninové. Mám rada hluk stroja na kávu a to, že si ju nevypijem sama. Mám rada ten pocit, keď sa mi chce vstať z postele a som plná energie. Je to iné vstávanie, ako keď som doma sama alebo len s bratom, hoci aj samotu človek občas potrebuje. Som šťastnejšia, keď sa obklopujem ľuďmi, keď chodím na výlety (pokiaľ ma nebolí koleno, ha), keď sa stretávam s kamoškami (je to divné, keď mi stačia dve?) a podobne. Teším sa na moju prvú dovolenku s priateľom a od pondelka odpočítavam už len 22 dní. 

Je veľa pekného naokolo a napriek tomu na mňa niekedy doľahne melanchólia, help me. Asi potrebujem mať pocit, že robím niečo užitočné, možno potrebujem niečo napísať. Hlavne niečo robiť, chápete. Inak je všetko fajn a na svetlo sveta ukazujem fotky prírody a kvetiniek a etc., však to poznáte. Ale minule som fotila kamošku a bavilo ma to. Aj výsledky sú celkom pekné, veď onedlho uvidíte. Nápady sa črtajú, len ich neskôr zrealizovať. Majte peknú sobotu :)

7 komentárov:

  1. velmi pekne :) ma inspirujes, asi sa opat vratim k Zenitu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krásne aj ja teraz fotim film na zenit tak uvidím čo z toho bude

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja soboty veľmi nemusím, ale tá včerajšia bola fajn, taká iná ako ostatné. K dovolenke s priateľom gratulujem. My sme na takej ozajstnej pri mori neboli, ale to asi preto, že si nás tak predstaviť ani neviem, sme skôr dobrodružné typy. Ja som melancholik (aspoň podľa mňa), takže takúto náladu mám v podstate stále :D Veľmi sa mi páči predposledná fotka, neviem prečo mi pripomína Annu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež skôr dobrodružný typ, ale prvýkrát v živote som disponovala takým obnosom, ktorý stačil na dovolenku a na prvýkrát som teda nechcela veľmi riskovať :D Ja sa považujem za choleriko-melancholika a niekedy je to dosť nebezpečná kombinácia.. :D Mne tiež niektoré fotky pripomínajú knihy, to asi podľa toho, ako si ich v hlave predstavujeme a čo v nás vyvolávajú :)

      Odstrániť