7. 9. 2014

Výlety

Po dlhom čase by sa možno patrilo prísť s niečím bombastickým, ale ešte cítim únavu v nohách z dnešného cyklovýletu a mám chuť vám ukázať tieto výletové fotky. Zo dní, keď bolo pekne a teplo, boli prázdniny a takto rodinne sme trávili voľný čas. 

Prvé sú z Múzea letectva v Košiciach, kde som bola prvýkrát a ani som nečakala, že tam bude toľko lietadiel a že to bude také zaujímavé :) Fascinovali ma detaily a modrý strop v jednom hangári. Aj som si pri toľkých lietadlách pokope spomenula, ako som pred pár rokmi letela maličkým lietadlom. Neviem, či by som sa odvážila druhýkrát, ale neľutujem, že mám taký zážitok. Keď už sa odvážim do niečoho, kde mi hrozí riziko, radšej na to nemyslím, aby som si to všetko užila. Ak by sa niečo malo stať, aj tak by som to neovplyvnila, tak načo si to pokaziť dopredu. :D

Druhá várka je z Bardejovských kúpeľov, kde som bola naposledy ako malá a všetko mi bolo také cudzie, akoby som tam bola prvýkrát. Ale tie kúpeľné oblátky, hmm, tie sú mi dobre známe a keď na ne spomínam, dala by som si znova.

Múzeum letectva v Košiciach


Bardejovské kúpele

3 komentáre:

  1. V múzeu letectva som tiež bola toto leto, po prvýkrát, a to bývam ozaj len pár km od neho. Máš pravdu, je to tam super, príjemne ma prekvapilo. A to tam bol vtedy taký milý starý pán, ktorý tam pracuje a spravil nám súkromný výklad, dal nám rodinnú zlacnenú vstupenku (hoci som bola s kamarátmi) a dovolil nám nechať pri vrátnici bicykle :) A stihol nás upozorniť, že o 16.45 zatvára, lebo ide na autobus :D Ale celkovo ten areál s letiskom mám rada, občas tam chodíme pozerať lietadlá ako vzlietajú, ten moment keď sa odpúta od zeme je pre mňa ten najkrajší, či už v lietadle sedím, alebo nie. A v Bardejovských kúpeľoch a Bardejove som bola, myslím, na jeseň, tiež po mnohých rokoch a tiež to stálo za to :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj my sme ho stretli, najskôr nám nedošlo, že ten pán tam pracuje, mysleli sme si, že sa len vyzná a že sa chce prihovoriť :D Ale tak sme pochopili :D Tiež sa rada pozerám, ako vzlietajú lietadlá, keď som bola v Bulharsku, tak sme mali nad hlavami nejaké lietadlo pomaly každú polhodinu a stále ma to fascinovalo :D

      Odstrániť
  2. veru by som si to priala aj ja naštíviť.. musel to byť krásny výlet...

    OdpovedaťOdstrániť