28. 12. 2014

Vianočne

Možno už máte Vianoc dosť, ale aj tak sem prinesiem trochu sviatočného vzduchu. Musím aj ja predsa. Veď posledné fotky na blogu boli letné, hanba mi. Ale na moju obhajobu, ešte donedávna som mala založený film od októbra (!!) a nie a nie ho dofotiť. Nepodarilo sa mi nafotiť jesenný les v hmle (ako každý rok) a potom sa mi už nechcelo fotiť istý čas nič. K tomu školské povinnosti - a keď som už mala voľno, nechcelo sa mi písať vôbec nič. Dala som si menší oddych od všetkého, aby som sa do rôznych aktivít mohla neskôr pustiť s plnými silami.

Momentálne si užívam voľno, stále sa napchávam sladkým, hrám hry, sledujem seriály, odkladám povinnosti, ale nevadí mi to. Lebo zanedlho je tu nový rok a všetko začne potom, cvičenie, poctivé učenie sa na skúšky, písanie bakalárky a tak, chápete. 

Inak novinky, čo stoja za to:
  • Moja fotka získala cenu poroty v jednej súťaži! Seriózne visela na stene a ľudia si ju mohli obzerať. Vtipné bolo, že som sa o tom dozvedela asi dva dni pred uzávierkou súťaže (zabudli mi to oznámiť :D) a ledva som stihla fotku doručiť. Táto fotka propagovala celú akciu, napríklad na internete, na FB stránke, aj na plagátoch. Juchú! Ak ste náhodou z Prešova, tak tuším do konca roka visí v Caraffovej väznici.
  • Naučila som sa piecť veľmi chutné a pekné muffiny a cupcaky. Nejako sa začať musí! Tieto boli prvé, čo sa krásne podarili.
  • Zvládla som 8 zápočtov a 2 projekty za 2 týždne. Bolo to hardcore, ale popri tom som stihla aj sem-tam pomôcť mamke s vianočnými cukrovinkami, dokúpiť nejaké darčeky a zachovať si predvianočnú náladu.
  • Mám nový objektív! Širokouhlý, našla som si ho na trhu starožitností (lebo na internete vedia byť dosť predražené) a dala ho pod stromček u babky. Už sa teším na testovanie. :)
  • Tak dlho som sa venovala našej andulke, kým som nedosiahla, že sa takmer vôbec nebojí, bez problémov si sedí na prste, na pleci, na hlave. Nebojí sa ani cudzích a už nehryzie, keď ho príliš otravujem. Je to ten najroztomilejší vtáčik, akého sme mali.
  • Mali sme pekné Vianoce a poplakali sme si len od dojatia. 

Dúfam, že sa máte dobre a že sviatkujete pohodovo. Napíšte mi, ako trávite svoje voľno vy :)

6 komentárov:

  1. Taký milý vianočný článok, úplne som sa pri ňom usmievala :) gratulujem k zachovaniu vianočnej nálady a k oceneniu :) muffiny vyzerajú chutne ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Povedzme si, ten svietnik má sakra každý :D :) krásne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne? :D Ale keď je taký sakra pekný! :D Ďakujem! :)

      Odstrániť
  3. Tvoje novinky tešia aj mňa;) Tie perníčky vyzerajú skvelo, ja som vždy lenivá ich ozdobiť;D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tieto konkrétne zdobila mamka, takže pochvala patrí jej! :D

      Odstrániť