10. 3. 2015

Voľný čas

Som ten typ človeka, ktorý asi nedokáže oceniť voľný čas. Keď ho mám veľa, neviem ho zúžitkovať, všetko odkladám na poslednú chvíľu a nerobím nič užitočné. Oddychujem toľko, že pomaly upadám do depiek, a to fakt nie je dobré. Ale snažím sa polepšiť a púšťať sa do vecí, ktoré tak rada odsúvam, aby som sa mohla cítiť užitočná pre tento svet, a tým pádom spokojná sama so sebou. A keď už o tom hovorím takto verejne, potom mi neostane nič iné, len sa toho držať. 

Po asi dvoch mesiacoch sporadického fotenia mám v rukách vyvolaný film a už dlho som z neho nemala takú radosť. Dokonca som úplne zabudla, že som sa pokúšala fotiť ohňostroj :) Ako malá som sa dnes potešila, keď v antikvariáte mali náhodou Šťastného princa, jedny z najkrajších rozprávok, aké som čítala. V slovenčine sa tá knižka už veľmi nedá zohnať, a moja vyzerá takmer ako nová.(Odporúčam aj všetkým dospelým!) A do spoločnej zbierky nám s mamkou prirástli dva krásne laky na nechty a do skrine dve tričká, jupí.

Fotky sú z nedele, keď som si povedala, že je najvyšší čas dofotiť film, a že to nebude len také cvakanie narýchlo. Tak som si spravila mini výletík sama so sebou, vyšliapala si to do lesa a užila si trochu jarného slnka. 


Ak poznáte nejaký tajný recept proti zleniveniu, tak dajte vedieť. A držte mi palce, aby som do konca týždňa urobila niečo poriadne, nech si môžem dať plusový bodík.

5 komentárov:

  1. Ach, o produktívnom využívaní času by som vedela rozprávať! V poslednom čase sa na samú seba veľmi hnevám, lebo všetko odkladám na poslednú možnú chvíľu, všetko mi trvá aspoň trikrát dlhšie ako normálnym ľuďom, neviem pri ničom vydržať atď. Vychádzať so samým sebou je ozaj niekedy rovnako ťažké ako vychádzať s inými ľuďmi.
    Posledná je zaujímavá! To je chyba filmu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som akosi tušila, že v tom nejdem sama :D No aj tak sa musím viac motivovať! A áno, chybička se vloudila, vlastne sú to zle naskenované posledné 2 fotky, ale nakoniec sa mi to tak zapáčilo, že to meniť nebudem :)

      Odstrániť
  2. týmto si prechádzam aj ja.. ale ja dojdem k takému bodu, že ma to nakopne a dokončím všetko čo som začala a ba aj viac, ako som chcela stihnúť. No len je škoda, že sa tak nenakopnem častejšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to sa niekedy stáva aj mne! Len keby tie produktívne obdobia chodili častejšie, nie len keď už musím :D

      Odstrániť
  3. taky to neumím. nádherný fotky!

    OdpovedaťOdstrániť