9. 6. 2015

Záplava žltej

To, že sa treba vydať fotiť hneď, keď sú na to priaznivé podmienky, je jeden veľký nepopierateľný fakt. Potvrdilo sa mi to veľakrát, keď som si povedala, že také pekné mraky ešte budú, sneh ešte napadá, bude tu veľa slnečných dní s peknými západmi slnka; a premeškala som ideálne podmienky na fotenie. Preto sa vydávam fotiť hneď, keď si uvedomím, že to za to stojí. A popravde sa do toho vôbec nemusím nútiť. :)

Dnes tu na vás vyvalím záplavu žltej, odfotenú na mojom poli, kde sa ocitám viackrát za rok a stále to tam milujem. Na pole mám výhľad z domu, takže naň často hľadím a keď sa mi zdá niečím výnimočné, idem to tam preskúmať zblízka. Kombinácia žlto-žltých polí a hmly sa mi zdala dokonalá. (Čo na tom, že ma vtedy trápila alergia.) A naozaj, aj zblízka to tam bolo čarovné. Najmä keď som po úzkej cestičke medzi repkami vyšla na samý vrch. Čo vám poviem. Dokonalý výhľad na všetky strany, a okrem spevu vtákov a šumu vetra nebolo počuť nič. 

A viete čo? Na druhý deň prišla najväčšia búrka za tento rok, aj s krupobitím, a bolo po repkách. No ja som to stihla!

5 komentárov:

  1. ♥ ♥ nádherný výhľad, nádherné miesto.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. prekrásne...ty to vieš tak príjemne zachytiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak takyto vyhlad z domu by som prijala tiez! :))) A naozaj krasne zachytene. A velmi inspirativne - tiez zacnem neodkladat :))

    OdpovedaťOdstrániť