4. 7. 2015

Na terase

Keď som sa ešte doma trápila nad učením (našťastie sa na to rýchlo zabúda), bola som celé dni zavretá v izbe a von som vyšla, len keď som si fakt potrebovala oddýchnuť. Sledovala som fotky jednej spolužiačky, ktorá asi každý deň bola na nejakom výlete, a závidela som jej tú bezstarostnosť (inak bez problémov zoštátnicovala :D). Ja som sa väčšinou zmohla len na našu terasu s markízou, kde som si sadla a sledovala modrú oblohu, kvety vysadené okolo zábradlia a na parapete a počúvala som kecanie našej andulky.

Myslela som si, že keď škola skončí, naplno si užijem krásne počasie, no bum, samozrejme, hneď nato sa riadne ochladilo. :D A teraz som väčšinu času doma, keďže pracujem z domu na svojom notebooku, za čo som vlastne veľmi vďačná. Ale snažím sa efektívne využívať čas, aby som si užila aj to pekné počasie, aby som trochu športovala, bola s priateľom, kamoškami aj s rodinou. A zatiaľ sa to dá. :) Ako prázdninujete vy?

7 komentárov:

  1. Tie mraky vyzerajú dokonale ♥ Ja zatiaľ oddychujem aspoň chvíľu, kým sa to všetko rozbehne!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem takéto nebo, keď po ňom plávajú takéto barenčeky, strašne rada ho vtedy fotím ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ti komentujem presne z pláže z Grécka! Bez mrakov (akoinak). A práca z domu na notebook-u? No komu lepšie. Užívaj leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja ti komentujem presne z pláže z Grécka! Bez mrakov (akoinak). A práca z domu na notebook-u? No komu lepšie. Užívaj leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. já když jsem se učila na maturitu, tak bylo naprosto nádherně, odmaturovala jsem a dva týdny lilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky, prazdninujem tak ako som si priala, uživam si život ! :-)

    OdpovedaťOdstrániť