1. 9. 2015

Back to school GIVEAWAY

Rozhodla som sa, že pre vás usporiadam historicky prvú giveaway! Je predsa super vyhrať niečo len tak, no nie? Sama som dvakrát takto na blogoch vyhrala a vždy som sa veľmi potešila. :) Chcela som vás obdarovať niečím, čo je mi blízke a čo bude trochu osobnejšie ako kozmetika či oblečenie (hoci tým asi žiadna žena nepohrdne). A keďže je už september a mnohí z vás pravdepodobne chodia do školy, takéto vecičky sa budú aj hodiť. Potešia však určite aj pracujúcich ľudí, ja sama som blázon do zápisníkov a peračníkov a podobných záležitostí, a neprejde ma to nikdy. Giveaway teda môžem nazvať aj trochu klišé výrazom - back to school. Pre istotu dodám, že všetky vecičky som vyrobila/odfotila sama!

A čo môžete vyhrať? Všetko, čo je na fotke, teda:
- zošit veľkosti A5 s čistými stranami a s obalom z kalendára.
- zápisník veľkosti cca A6 s doskami potiahnutými papierom so vzorom dreva, viazaný koptskou väzbou. Je veľmi praktický napríklad aj do kabelky - nezaberie veľa miesta a máte ho vždy poruke. Koptská väzva je moja obľúbená, lebo zápisník sa potom dá otvoriť úplne naplocho a píše sa doň pohodlne.
- peračník z ľanovej látky potlačený vlastným vzorom farbami na textil. Vybrala som pre vás vzor ľalie vo fialovo-mintovej kombinácii.
- 8 vytlačených fotiek vo veľkosti 10 x 15 cm, ktoré môžete použiť na scrapbooking alebo si ich niekde založiť len tak pre radosť. Fotky sú ukryté v obálke vyrobenej z kalendára.


Čo treba urobiť, ak sa chcete zapojiť:
1. Sledovať môj blog cez GFC alebo Bloglovin - pretože chcem urobiť radosť niekomu, kto ku mne občas zavíta a zanechá komentár, a tým robí radosť mne.
2. Byť zo Slovenska alebo z Česka.
3. Zanechať komentár so svojím mailom.
4. Môžete mi napísať, čo sa vám u mňa páči, čo by ste privítali, čo vám nebodaj chýba a podobne. Nie je to povinné, ale urobí mi to radosť!

Víťaza vyhlásim v tomto príspevku presne o týždeň (teda 8. 9. 2015) a kontaktujem ho mailom. 
Držte  si palce!

________________________________________________________________________________________

Hoci sa vás nezapojilo veľa, výhru by som priala každému. Preto mi pomohol random a výherkyňou sa tak stala Rebeka, ktorá zanechala 4. komentár. :) Rebeka, píšemi ti mail! Ďakujem vám všetkým za pekné komentáre! :)


6 komentárov:

  1. Jej vybrala si pekné handmade ceny. Ten peračník som si chcela objednať z tvojho sashe, ale skúsim najprv šťastie :-)
    1. sledujem ako "denisa"
    3. novotna.denisa11@gmail.com
    4. najviac sa mi páčia tvoje fotky a privítala by som aj také tvorivé a kreatívne články alebo návody

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásná giveaway :).
    Sleduju přes bloglovin. Mail: mylittlespottedblog@gmail.com. Já mám ráda Tvé fotky, ty mě baví. Dále diy články :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jééé :) Nejvíc se mi u tebe líbí tvé fotky (a pak samozřejmě zápisníčky s mapama :D), a hlavně, jsi mi tím, jak píšeš, blízká. Tak hlavně nepřestávej :)
    mojarilla@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jéj, ty máš giveaway :) A ešte s vlastnoručne vyrobenými vecami! Ty vieš, že mám tvoj blog veľmi rada a nemenila by som na ňom nič. Takmer vždy sa v tvojich slovách nachádzam a tvoje fotky mi vždy vedia spríjemniť deň.
    danceloveandnyc@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jeeeej tak toto je super!!! :D A ako vidím, nenadchlo to len mňa! :) A osobne musím povedať, že takáto giveaway je (aspoň pre mňa) teda oveľa zaujímavejšia než oblečenie a kozmetika :) Presne ako si napísala - je to osobné. A práve tie Tvoje veci sú krásne! :) O koptskej väzbe som ešte nepočula, moc sa mi to páči - to pohodlné písanie. Na zápisníky sme maniačky všetky :DDD
    Na blogu mám moc rada Tvoje... neviem sa rozhodnúť či prv spomenúť písmenká či fotky - dokonale sa totiž dopĺňajú :) A nie - nemeň ho! Je výborný presne taký ako je - vždy si pri ňom moc oddýchnem. Ide z neho veľa vecí na zamyslenie, na relax, taká pokojná atmosféra... Je trochu ako z iného sveta. :) A to je na ňom to naj :) Tak :))) lucushade@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jej a ešte som zabudla - ten peračník je podľa mňa využiteľný aj ako kapsička na šminky. :) (keby to tú ktorá vyhrá hneď nenapadlo) :)))

    OdpovedaťOdstrániť