7. 9. 2015

Stanovačka na Ružíne

Chodíte stanovať? Ja som naposledy stanovala ešte ako malá a pamätám si, že to bolo hrozné. Mali sme taký starý stan z hrubej zelenej látky a ráno bol celý mokrý od rosy. No odvtedy už prešlo veľmi veľa času, a keď som sa dozvedela, že sa chystáme tento rok stanovať, nevedela som sa dočkať. Narýchlo sme nakúpili všetko potrebné - nový stan, spacáky aj nafukovačky na spanie. (Aj keď som spala v menšom stane a spala na obyčajnej gumenej nafukovačke, ale to mi nevadilo. :D)

Šli sme na Ružín a len na jednu noc, no bolo to tak akurát. Pre našich chlapov to nebolo nič nezvyčajné, na ryby tam chodia veľmi často. Ja som tam však nebola už veľmi dlho a tešila som sa na okolitú prírodu aj celkovo na atmosféru. A čo sa mi páčilo, môžete vidieť na fotkách. :) Ja som si to rozhodne užila!


5 komentárov:

  1. Krasne Sonka, som rada, ze sme to este stihli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Naozaj som stanovala iba raz, tiež ešte ako malá. Posledné roky však aspoň raz za leto stanujeme s priateľom, kamarátkou, alebo bratom len tak na dvore :D Síce sa to nezdá, ale aj to je dosť strašidelné, takže neviem či sa niekedy odhodlám na "ozajstnú" stanovačku :D A zobrať si do stanu nafukovačku je dobrý nápad, vďaka, ja vždy spím len na deke v spacáku a potom sa čudujem, prečo sa ráno zobudím celá dolámaná :D
    Fotky majú tú správnu kempingovú atmosféru, paráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No teda! :) Ja sa vždy tak poteším, keď zbadám, že si niečo nové zavesila! :) NÁDHERA! :) Pre mňa top tá druhá! Keď som na ňu zrolovala, celkom akoby som tam bola a zasvietilo na mňa :) Ja som chodievala na stanovačky skôr do Talianska (akože lacnejšie ubytko pri mori) :)) ale s vekom... má to pre mňa na rozprávanie stále väčšie čaro. Hmmm... normálne zvažujem či to neskúsiť naživo. Jedna noc mi príde úplne ideálna :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opravujem sa! Dopĺňam... :) K tým top ešte 5 a 6! :) Vážne krása! :)

    OdpovedaťOdstrániť