2. 10. 2015

Ráno pri rybníkoch

Už od pondelka mám doma vec, po ktorej som tak dlho túžila, no doteraz som sa nestihla pochváliť. No dnes to napravím, keďže som konečne mala čas vybehnúť do prírody a poriadne otestovať moju prvú digitálnu zrkadlovku! Pravdepodobne viete, že som doteraz fotila na analóg, a na svoj Zenit nedám dopustiť, no predsa len som sa chcela posunúť ďalej a vyskúšať nové veci. Všetko príde postupne, dnes som si napríklad užila krásny východ slnka pri rybníkoch. Ešteže to mám k nim tak blízko a stačí mi sadnúť na bicykel. Akurát ruky mi poriadne vymrzli, no doma to napravila čerstvá káva a slnko za oknami. :)

Odkedy začala škola, času je menej a musím si ho rozumne rozvrhnúť. Na jednej strane sa trocha teším na projekty a nové veci, na druhej cítim, že to nie vždy bude ľahké. Čas mi beží akosi pomalšie, už v stredu mávam pocit, že dávno mal byť koniec týždňa. :D No čo sa dá robiť, ostáva mi len sa prispôsobiť rozvrhu, zvládnuť všetko, čo treba, a zároveň si nájsť čas na veci, čo ma robia šťastnou. Odpusťte mi tú záplavu fotiek, no inak som nemohla! :) A dajte mi vedieť, ako to zvládate vy, či už ste školopovinní alebo pracujúci. :)


12 komentárov:

  1. Teda :), krásné fotky! Těším se na další :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Perfektné fotky, krásne zábery ...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem k zrkadlovke :-) na začiatok Fajny výstup :-) len tak dalej

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och, ani nevieš ako si ma týmto článkom potešila! Presne dnes som sedela vo vlaku, sledovala tento východ slnka a hovorila si, že keby sa dalo, zastavila by som každých pár kilometrov a fotila (fotiť cez okno nemá cenu)! A ty hneď zverejníš presne takéto fotky! Vidím, že dnes bolo asi všade takto pekne. Nevedela som sa vynadívať na pestrofarebnú jesennú krajinu v hmle. Ďakujem, ďakujem, krásne fotky!!! A veľmi sa s tebou teším z nového fotoaparátu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som veľmi rada! :) Úplne poznám tvoje pocity, keď cestujem, tiež by som najradšej na každom kroku zastavila a urobila si pamiatku. Určite však ešte budeš mať príležitosti využiť pekné počasie a tiež niečo nafotiť! :) A ďakujem pekne!

      Odstrániť
  5. Nádherné zábery, taktiež miesto fotenia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeeej Sonka, OBROVSKÉ GRATULUJEM k zrkadlovke!!! :) Viem si predstavit Tvoju radost! :) Ja som dostala tiez nedavno novu a tesila som sa na odpadnutie! (a to ani nebola prva...) :))) A teda poviem Ti ze DOBRE ZE SI JU DOSTALA! :) Fotky su uzasne! Chcela som Ti napisat ktore pre mna su top, ale ked som ich rolovala, tak som zistila, ze vlastne vsetky... :) Ten opar nad vodou je neskutocny. A to svetlo a kvapky rosy... MOc moc som si oddychla :) Aky presne mas typ ak to nie je tajomstvo? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :) Veru, tešila som sa veľmi, a ešte sa aj dlho budem :) Teší ma, že na teba fotky pôsobia tak príjemne. :) A to, akú mám zrkadlovku, nie je žiadne tajomstvo... Nakoniec som sa rozhodla pre Canon EOS 700D a zatiaľ som veľmi spokojná!

      Odstrániť