18. 10. 2015

Slnečná nedeľa

Obvykle nemám rada nedele, pretože sú tichou predzvesťou pondelka a väčšinou nič poriadne za celý deň neurobím. No dnešná nedeľa bola po upršanej sobote slnečná, výletová, fotografická a produktívna. Vôbec sa teda nemám na to sťažovať. :) S mamkou sme sa vybrali na jej motorke na Drienicu, čo-to pofotiť a užiť si jesennú prírodu. Les bol taký nádherný, že by som sa doň najradšej nasťahovala. Alebo aspoň takou chatou v lese by som určite nepohrdla! Tá výška, čerstvý vzduch a nádherné farby... Snáď sa mi to podarilo zachytiť, ešte ma čaká "vyvolať" fotky v počítači. 

Niekto to možno nemá rád, no ja si upravovanie fotiek naozaj užívam. Viem, že sa nemusím ponáhľať, môžem sa k fotkám pomaly vrátiť, keď sa mi chce a keď mám čas, a doslova sa s nimi pohrať. Stále to nie je také dokonalé, ako by som si predstavovala, no z každých nových fotiek mám veľkú radosť. Aj tie dnešné sa tu určite objavia, no mám malé resty, tak sa zatiaľ podelím o tieto trochu menej jesenné. Už sa mi nepodarilo stihnúť taký ten dokonalý západ slnka, aký občas sledujem z kuchynského okna, no  zatiaľ som sa uspokojila aj s týmito rozfúkanými mrakmi a slnečnicovým poľom. Bodaj by nie, keď som si to opäť raz vyšliapala na bicykli do kopca a domov som prišla s vyfúkanou hlavou a skrehnutými rukami.

4 komentáre:

  1. Milujem krásne, slnečné jesenné počasie ♥ S tým klasickým zahmleným mám ale komplikovanejší vzťah :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to mám rovnako, skoda, že to pekné počasie nebýva častejšie :-)

      Odstrániť
  2. Aaale, aj zahmlené počasie má svoje čaro :) Všetko je vtedy také... snové :) Soni krásne fotky. Naozaj NAOZAJ som si ich moc užila! :) A najviac Ti závidím že máš na šliapanie bicyklom takéto krásne miesta po ruke! :) Ako dlho to trvá z domu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite má, minimálne na fotkách alebo keď sa na dážď pozerám spoza okna so šálkou čaju v rukách! :D Som rada, že sa ti fotky páčia :) U nás sú rôzne miesta, konkrétne na moje obľúbené pole je to 10-15 minút bicyklom, rezkým tempom. :)

      Odstrániť