30. 11. 2015

Čarovný les

Prechádzam od letargie k premotivovanosti a cez víkendy doháňam milión projektov do školy. Čo ma v poslednom čase teší je, že som konečne začala odškrtávať povinnosti z dlhého zoznamu nalepeného na vnútorných dvierkach skrine. Dosť strategické miesto som mu vybrala, ani oblečenie si nemôžem vybrať bez toho, aby som nemyslela na školu (ale funguje to).

A popri tom všetkom sa mi nahromadili fotky, na ktoré som si predsa len našla trochu času. Keď sa pozerám z okna a vidím sneh (síce prvý, rozmočený a roztápajúci sa, ale proste sneh), uvedomujem si, že je čas pomaly na zimné a vianočné príspevky, a ja mám v počítači ešte toľko jesene! Bolo by mi ľúto, keby ste niektoré fotky nevideli, lebo napríklad tieto patria medzi moje obľúbené. Pateticky ich nazývam fotkami z čarovného lesa, lebo tak mi to vtedy pripadalo. Bol krásny deň a všetko bolo jesenné a zaliate slnkom. Opäť som si dala do tela, kým som sa najskôr na bicykli a potom peši vyštverala do lesa (lebo viete, u nás sú všetky lesy len na kopcoch, haha), ale stálo to za to. V lese bolo tak krásne, že som tam ostala až kým nezapadlo slnko, lebo som nechcela prísť ani o jediný okamih.


6 komentárov:

  1. Ha, dobrá strategie :D! Krásné fotky :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Soni toto je krasa! :) Pre mna naj piata a posledne dve. Uplne nadhera. Ja Ti tak zavidim ze mas blizko do lesa. A este do takeho carovneho... :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky :) Les naozaj vyzerá ako čarovný, ešte keď je v ňom človek sám, ďaleko od civilizácie, uverí naozaj všetkému. Mám rada také chvíle a miesta :)

    OdpovedaťOdstrániť